Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

Dell Tenký batoh Premier 14
 

Dell Tenký batoh Premier 14

Udržujte svůj notebook, tablet a nezbytné pracovní příslušenství v bezpečí stylového tenkého batohu Dell Premier 14. Tento batoh odolný vůči povětrnostním vlivům je vyroben z luxusní matně černé prvotřídní strukturované PU kůže a poskytuje stylovou och...Více info

Kód
PV217589
Part No.
460-BCFQ
Výrobce
DELL
Záruka
1 Roky

    Základní informace

    Udržujte svůj notebook, tablet a nezbytné pracovní příslušenství v bezpečí stylového tenkého batohu Dell Premier 14. Tento batoh odolný vůči povětrnostním vlivům je vyroben z luxusní matně černé prvotřídní strukturované PU kůže a poskytuje stylovou ochranu vaší mobilní kanceláři. Batoh lze flexibilně přenášet třemi způsoby a umožní vám vyrazit všude, kam vás pracovní povinnosti zavedou.

    Elegantní tenká ochrana vašich zařízení na cestách
    Cestou na další schůzku uložte svůj notebook, tablet a nezbytné pracovní příslušenství do bezpečí stylového tenkého batohu Dell Premier 14. Tento batoh odolný vůči povětrnostním vlivům je tenký a důmyslný a je vyroben z luxusní matně černé prvotřídní strukturované PU kůže. Vyhrazený polstrovaný obal na notebook a kapsa na tablet ochrání vaše zařízení před poškozením a poškrábáním.

    Lehký a pohodlný při přenášení třemi různými způsoby
    Když je třeba rychle vyrazit, tento lehký batoh můžete také uchopit za polstrovanou rukojeť. Tento batoh lze pohodlně přenášet díky polstrovanému zadnímu panelu s prodyšnou síťovinou a nastavitelnými ramenními popruhy. Na delších cestách můžete batoh upevnit k zavazadlu s kolečky za použití prvku pro upevnění ke kufříku na kolečkách.

    Snadný přístup k nezbytnému mobilnímu pracovnímu příslušenství
    Luxusní přihrádky a vnitřní kapsa ze síťoviny umožní přehledné uložení nezbytného příslušenství a kožené jezdce zipů nabízejí rychlý přístup ke všemu potřebnému. Přední kapsa na zip je vybavena poutkem a umožní uložit nezbytné příslušenství na dosah ruky.

    Nabijte svůj notebook na cestách
    Notebook také můžete v kufříku pohodlně nabít na cestách pomocí přenosné nabíječky baterií (prodávané samostatně) uložené úhledně ve vyhrazené kapse s otvorem pro kabel.

    Vhodný pro většinu notebooků do 15 palců
    Do tenkého batohu Dell Premier 14 uložíte většinu až 15palcových notebooků Dell a zajistíte jim tak špičkovou ochranu všude, kam vás pracovní povinnosti zavedou.

    Obsah balení
    Tenký batoh Dell Premier 14

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář