Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

Dell Venture batoh pro notebooky do 15"
 

Dell Venture batoh pro notebooky do 15"

Přehled Noste svůj notebook se všemi nezbytnými doplňky jistě a bezpečně při práci i zábavě v 15palcovém batohu Dell Venture. Užívejte si nenucený styl a skvělou flexibilitu s variantami zavírání pomocí rolovací vrchní části nebo odklápěcího víka. Vnit...Více info

Kód
PV211782
Part No.
460-BBZP
Výrobce
DELL
Záruka
1 Roky

    Základní informace

    Přehled
    Noste svůj notebook se všemi nezbytnými doplňky jistě a bezpečně při práci i zábavě v 15palcovém batohu Dell Venture. Užívejte si nenucený styl a skvělou flexibilitu s variantami zavírání pomocí rolovací vrchní části nebo odklápěcího víka. Vnitřní měkký obal na notebook a tablet s plyšovou výstelkou uchrání nezbytnou elektroniku před otřesy a nárazy na cestách. Přístup ze dvou stran – pomocí zipu vzadu nebo horního otvírání – zaručuje rychlý a pohodlný přístup k notebooku. Batoh se díky lehkým, odolným materiálům snadno nosí a současně se dokáže vypořádat s podmínkami každodenních cest do práce. Efektivně uspořádejte všechno potřebné ve velké přední přehledné přihrádce na zip. Přední kapsa a 2 postranní kapsy ze síťoviny umožňují rychlý přístup ke klíčům, peněžence, lahvím s vodou, deštníku a dalšímu základnímu vybavení.

    Chraňte svůj notebook i nezbytné doplňky na cestách
    Noste svůj notebook i nezbytné doplňky bezpečně a stylově v 15palcovém batohu Dell Venture. Vnitřní měkký obal na notebook a tablet s plyšovou výstelkou uchrání nezbytnou elektroniku před otřesy a nárazy na cestách. Přístup ze dvou stran – pomocí zipu vzadu nebo horního otvírání – zaručuje rychlý a pohodlný přístup k notebooku.

    Všestranný design a nenucený styl
    Přizpůsobte si zavírání pomocí rolovací vrchní části nebo odklápěcího víka podle svého osobního stylu. Reflexní prvky na batohu zlepšují viditelnost při každodenních cestách do práce a vysoce kvalitní hliníková přezka pomáhá ochránit váš majetek.

    Pohodlně noste všechny potřebné věci
    Prodyšná vzdušná zádová část i ramenní popruhy ze síťoviny se starají o tepelnou pohodu zad, i když jste na cestách. Batoh, vyrobený z měkkého koženého materiálu 600D je odolný a lehký a snadno se nosí.

    Nadstandardní odolnost, která si poradí s každodenním dojížděním
    Trvanlivé materiály odolné vůči povětrnostním vlivům a zesílené švy jsou zárukou jistého a bezpečného uložení všeho potřebného na cestách do práce.

    Rychlý přístup a přehledné uspořádání
    Velká přihrádka s organizérem umožňuje přehledné uspořádání věcí; přední kapsa nabízí rychlý přístup ke klíčům nebo peněžence. Batoh také obsahuje držák na sluneční brýle a dvě boční kapsy ze síťoviny na lahve s vodou nebo deštník.

    Pojme až 15,6palcové notebooky
    15palcový batoh Dell Venture je určen pro notebooky s až 15,6palcovým displejem, je tedy kompatibilní s širokou škálu modelů. Vychutnejte si pohodlný přístup k notebooku ze dvou stran – pomocí zipu vzadu nebo horního otvírání.

    Obsah balení
    15palcový batoh Dell Venture

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář