FIBARO dveřní/ okenní senzor, bílý, na baterie
 

FIBARO dveřní/ okenní senzor, bílý, na baterie

FIBARO dveřní / okenní seznor je multifunkční magnetický senzor. Kromě magnetického otevřeno/zavřeno senzoru pro gateway může sloužit také jako binární spínač pro další zařízení (siréna, čidla pohybu, zaplavení) a pro připojení teplotního senzoru. Prod...Více info

Kód
SH100003
Part No.
FKG-101
Výrobce
Myslící dům
Záruka
12 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
1 122 Kč + 1.50 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
1 122 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
1 359 Kč

    Základní informace

    FIBARO dveřní / okenní seznor je multifunkční magnetický senzor. Kromě magnetického otevřeno/zavřeno senzoru pro gateway může sloužit také jako binární spínač pro další zařízení (siréna, čidla pohybu, zaplavení) a pro připojení teplotního senzoru.

    Produkt sestává ze dvou částí, jedna je upevněna na pevné části rámu, druhá se nachází na pohyblivé části. Seznor musí být připojen ke centrální jednotce Z-Wave a nepředává Z-Wave signál dále.

    K dispozici také v dalších barvách (na vyžádání): černá, šedá, béžová, hnědá světlá, hnědá tmavá

    Co je Z- Wave?
    Z-Wave je mezinárodní standard pro bezdrátovou komunikaci v takzvaných chytrých domech. Termín chytrý dům zastřešuje inteligentní automatizaci různých funkcí v budovách a přilehlých venkovních prostorách. Inteligence je dosaženo dálkovým ovládáním elektrických zařízení, jako jsou vypínače a přepínače světel, elektronické dveřní zámky, ovladače žaluzií, topné, bezbpečnostní a sledovací systémy a mnohých dalších, pomocí chytrých telefonů, tabletů nebo internetových aplikací.
    Zákazník si může vybrat z r\chle rostoucího seznamu produktů (dnes více než 2000 od 375 výrobců). Ty splňují standard Z-Wave, kterým je garantována funkčnost prvků různých výrobců v jedné síti.


    Produkt manažer:

    Jan Duda,  +420 380 420 700,  duda@pcvcomp.cz

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář