Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

LAMAX Beat Blaze B-1 náhlavní sluchátka

Bluetooth sluchátka Blaze B-1 by LAMAX Beat Blaze B-1 jsou bezdrátová Bluetooth sluchátka, která zaujmou stylovým designem, kvalitní izolací okolního hluku a hutným zvukem. Volnost bez kabelů Rychlé párování pomocí bezdrátové tech...Více info

Kód
PV206018
Part No.
8594175350746
Výrobce
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    Bluetooth sluchátka Blaze B-1 by LAMAX Beat

    Blaze B-1 jsou bezdrátová Bluetooth sluchátka, která zaujmou stylovým designem, kvalitní izolací okolního hluku a hutným zvukem.

    Bluetooth sluchátka Blaze B-1 by LAMAX Beat

    Volnost bez kabelů

    Rychlé párování pomocí bezdrátové technologie zajistí spolehlivou a čistou zvukovou reprodukci z jakéhokoli zařízení vybaveného funkcí Bluetooth. Užívejte si výhody wireless připojení při každodenních aktivitách a pocitu volnosti při poslechu hudby až 10 m od vašeho mobilního telefonu či notebooku. Už nikdy víc vytrhnutý konektor z mobilu nebo zlomený kabel.

    Intuitivní ovládání a výkonná baterie

    Sdružený ovladač je umístěný přímo na pravém náušníku. Změnit píseň, hlasitost, či přijmout příchozí hovor jde stlačením jednoho tlačítka. Lze tak plynule přecházet z poslechu hudby k telefonnímu hovoru a zpět a to vše stále bez mobilního telefonu v ruce. Na jedno nabití baterie zvládnou Blaze B-1 hrát až 8 hodin, případně vydrží až 180 hodin v režimu standby. Krom toho mohou fungovat i jako běžná drátová sluchátka, lze je totiž audio kabelem připojit i k zařízení, které technologii Bluetooth nepodporuje a šetřit tak jejich baterii.

    Intuitivní ovládání a výkonná baterie

    Funkčnost a styl

    Blaze B-1 jsou odolná sluchátka s moderním designem, který zaujme stylovou kombinací matně černé barvy s energickou tyrkysovou. Pružný náhlavní díl s nastavitelnou velikostí se společně s měkkými náušníky přizpůsobí jakémukoli tvaru hlavy a umožní komfortní dlouhodobé používání. Sluchátka se dají prakticky složit, takže v batohu nezaberou téměř žádné místo. Otočné náušníky pak ocení i nejeden DJ. Barva náušníku se dá měnit, takže můžete sluchátka barevně odlišit od Vašich přátel.

    Funkčnost a styl

    Zvuková nirvána

    Blaze B-1 servírují hutný, ale stále velmi vyvážený zvuk, který zabezpečí kvalitní reprodukci nejrůznějších hudebních žánrů v celém dynamickém rozsahu od srozumitelných výšek, čitelných středů až po hluboké basy. Zvukový přednes ocení taktéž filmoví fanoušci a hráči počítačových her.

    Zvuková nirvána

    Různé barvy náušníků

    K sluchátkům lze dokoupit náušníky různých barev, díky kterým mohou každý den vypadat jinak.

    Různé barvy náušníků

    Kompatibilita

    Sluchátka jednoduše spárujete s Vaším telefonem, tabletem, notebookem, nebo přehrávačem.

    Kompatibilita

    Bluetooth a Handsfree

    Přehrávejte hudbu bezdrátově i na velkou vzdálenost, nebo využijte reproduktor na vyřizování hovorů s volnýma rukama.

    Bluetooth a Handsfree

    Ovládání na sluchátkách

    žádné „lovení“ telefonu po kapsách. Ovládejte hudbu a přijímejte hovory přímo na sluchátkách.

    Ovládání na sluchátkách

    Eliminace hluku

    Vždy čistý a ničím nerušený poslech hudby díky technologii potlačení šumu a skvělé izolaci náušníků od okolního prostředí.

    Eliminace hluku

    Kvalitní baterie

    Sluchátka Blaze B-1 jsou ideálním společníkem pro celodenní poslech, na jedno nabití hrají nepřetržitě až 8 hodin, v kombinaci se standby režimem pak vydrží mnohem déle.

    Kvalitní baterie

    Hrají i bez nabití

    Připojte k sluchátkům stylový tyrkysový audio kabel. Budou fungovat jako běžná drátová sluchátka a hrát i když zrovna nejsou nabita.

    Hrají i bez nabití

    Skvěle sednou každému

    Pružný náhlavní díl s nastavitelnou velikostí se společně s měkkými náušníky přizpůsobí jakémukoli tvaru hlavy a umožní komfortní dlouhodobé používání.

    Duální reproduktory

    Kompaktní tvar

    Složte sluchátka do obalu a noste je všude s sebou, v batohu nezaberou žádné místo.

    Kompaktní tvar

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář