Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

Nokia Lumia 925 Black
 

Nokia Lumia 925 Black

OS WP8, 4,5" WXGA ClearBlack displej (1280x768pix), 8,7Mpx kamera PureView s dualLED a Carl-Zeiss, dual-core 1,5GHz, BT 3.0, NFC, Wifi hot spot, LTE, paměť 16GB + 7GB SkyDrive, A-GPS + NOKIA mapy, NOKIA Drive. Telefon Nokia Lumia 925 pohání systém Win...Více info

Kód
PV092665
Part No.
A00013648
Výrobce
Nokia
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    OS WP8, 4,5" WXGA ClearBlack displej (1280x768pix), 8,7Mpx kamera PureView s dualLED a Carl-Zeiss, dual-core 1,5GHz, BT 3.0, NFC, Wifi hot spot, LTE, paměť 16GB + 7GB SkyDrive, A-GPS + NOKIA mapy, NOKIA Drive.

    Telefon Nokia Lumia 925 pohání systém Windows Phone 8 a je k dostání se skvělými funkcemi chytrého telefonu. Pracujte na cestách v systému MS Office, potěšte se bezplatnou hudbou služby Nokia Hudba a objevujte okolní město v mapách HERE Maps nebo přicvakněte bezdrátový kryt pro nabíjení a nabíjejte telefon bez zapojení do zásuvky.

    Lepší než vaše oči.

    Neuvěřitelné funkce pro práci s obrazem.
    Obdivuhodná ostrost fotografií a videa při špatných světelných podmínkách. Režim chytrého fotoaparátu Nokia pro hromadné sekvenční fotografování zachycující akci a další funkce.

    Prémiové funkce.
    8,7Mpix fotoaparát PureView se šesti čočkami Carl Zeiss. Tenké a lehké hliníkové tělo kolem 4,5palcového displeje s rozlišením HD+.

    Chytrý fotoaparát Nokia. Popusťte uzdu své kreativitě.
    Ušetřete čas při plánování snímku. V režimu Chytrý fotoaparát Nokia můžete vyfotit sérii snímků, k nimž se lze později vrátit a vybrat si přesně ten příběh, který chcete vyprávět.

    Veškerá akce v jediné fotografii.
    Zachyťte tolik akce, kolik ani vaše oči nezahlédnou. Díky funkci Akční snímek zachytíte v režimu chytrého fotoaparátu Nokia jediným stiskem spouště sekvenci pohybů do jednoho snímku ve vysoké kvalitě.

    Mějte fotografie pod kontrolou.
    Už žádné náhodné osoby procházející vaším záběrem. Díky funkci odstranění pohybujícího se v objektu můžete v režimu chytrého fotoaparátu Nokia odstranit nechtěné detaily a vytvořit snímek, který vypadá přesně tak, jak jste chtěli.

    Všem vykouzlíte úsměv na tváři.
    Pomoci funkce Change Faces v režimu chytrého fotoaparátu Nokia bude každý vypadat co možná nejlépe – v sérii snímků zkombinujete oblíbené výrazy v jedné perfektní skupinové fotografii.

    Plno funkcí.
    Telefon Nokia Lumia 925 pohání systém Windows Phone 8 a je k dostání se skvělými funkcemi chytrého telefonu. Pracujte na cestách v systému MS Office, potěšte se bezplatnou hudbou služby Nokia Hudba a objevujte okolní město v mapách HERE Maps nebo přicvakněte bezdrátový kryt pro nabíjení a nabíjejte telefon bez zapojení do zásuvky.


    Lepší než vaše oči.
    Vyfotografujte nádherné fotografie a video za špatných světelných podmínek. Díky optice Carl Zeiss a šesti fyzickým čočkám fotoaparátu zachytíte ostré snímky i při ztlumených světlech.

    Design, který zaujme.
    Nádherně navržený design telefonu Lumia 925 jistě upoutá pozornost okolí, ať už se vydáte kamkoliv.

    Popusťte uzdu své kreativitě.
    V režimu chytrého fotoaparátu Nokia můžete vyfotit sérii snímků, k nimž se lze později vrátit a upravit je. Vytvořte akční sekvence, odstraňte nechtěné pohybující se objekty a využívejte i dalších možností.

    Využijte síly zraku.
    V mapách HERE Maps můžete hledat a objevit, co hledáte, a to i bez datového signálu. Díky technologii LiveSight zobrazíte destinace na displeji fotoaparátu.


    Aplikace pro úpravy fotografií.
    Chytrý fotoaparát Nokia - Vyfotografuje sérii snímků, takže snáze zachytíte úžasné momentky. Vyberte si nejlepší snímek nebo zkombinujte fotografie do jediného snímku, pomocí stroboskopického efektu zdůrazněte pohyb. Odeberte nechtěné objekty nebo vyberte ty nejlepší tváře pro skvělé skupinové fotografie.
    Cinemagraph - Vytvořte obrázky, které budou jako živé. Stačí použít na vybrané fotky animaci a získáte doslova oživlé obrázky. Pomocí užitečné nápovědy na displeji můžete vybrat animovanou oblast vašeho snímku a snadno vytvořit a upravit cinemagraf. Cinemagraf lze sdílet s přáteli na sociálních sítích, odeslat jej e-mailem a pomocí zpráv.
    PhotoBeamer - PhotoBeamer představuje inovativní a snadný způsob zobrazení snímků na jakémkoliv displeji. Zaměřte telefon Nokia Lumia na jakýkoliv displej s otevřenou stránkou www.photobeamer.com. Kdekoliv si tak můžete s rodinou nebo přáteli podělit o své fotografie. Je to mobilní projektor, který je vždy po ruce.


    Letmý pohled -  
    - Snímač hlavního fotoaparátu: 8,7 MP PureView
    - Velikost displeje: 4,5 ''
    - Název procesoru: Qualcomm Snapdragon™ S4
    - Pohotovostní režim (3G): 440 hod
    - Doba přehrávání videa: 6,6 hod
    - Doba přehrávání hudby: 55 hod
    - Technologie dotykového displeje: Zvláště citlivý na dotek






    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář