Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jiří Poklop

poklop@pcvcomp.cz

RF elements Sektorová anténa Horn s TwistPortem, 5GHz, 18dBi, 30°
 

RF elements Sektorová anténa Horn s TwistPortem, 5GHz, 18dBi, 30°

5GHz sektorová "horn" anténa z dílny RF elements se vyznačuje 30° symetrickým vyzařovacím úhlem a ziskem 18dBi . Tato anténa nabízí perfektní kombinaci vlastností a funkcí, které řeší hlavní slabiny dnešních mainstreamových sektorových antén. Twi...Více info

Kód
PV178634
Part No.
SH-TP-5-30
Výrobce
RF elements
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    5GHz sektorová "horn" anténa z dílny RF elements se vyznačuje 30° symetrickým vyzařovacím úhlem a ziskem 18dBi. Tato anténa nabízí perfektní kombinaci vlastností a funkcí, které řeší hlavní slabiny dnešních mainstreamových sektorových antén.

    TwistPort konektor

    TwistPort konektor je prakticky bezztrátový a díky snadné manipulaci s ním mění veškeré zavedené standardy. Nejsou zde žádné vf konektory nebo RF kabely, které způsobují významné ztráty signálu. Ve srovnání s běžně používanými koaxiálními kabely a konektory je ztráta na TwistPortu téměř neměřitelná. Spojení a rozpojení je geniálně jednoduché a může být provedeno jednou rukou.

    Vynikající škálovatelnost

    Unikátní vyzařovací charakteristika, minimální boční laloky a extrémně nízké zpětné záření umožňuje umístění více antén na jednom bodě i vybudování více samostatných bodů, což umožní lépe rozložit zátěž na jednotlivá AP a zvýšit tak rychlosti k jednotlivým klientům.

    Podpora platforem

    Pro použití produktů třetích stran, jako MikroTik, Ubiquiti nebo Cambium, RF elements nabízí širokou škálu adaptérů, které umožní snadné připojení těchto zařízení na TwistPort konektor. Díky tomu můžete jakoukoliv jednotku pomocí jediného cvaknutí přendat do jiné antény bez šroubování pigtailů.

    Robustní a odolný

    Symetrické sektorové antény jsou vytvořeny pomocí pevné kovové konstrukce. Při výrobě byly použity ty nejlepší dostupné materiály: odlitky z hliníku, vysoce kvalitní ABS plast a nerezová ocel.

    Kompaktní rozměry

    Symetrické sektorové antény jsou velice kompaktní. Mají velikost pouhých 20-25% tradičních sektorových antén. Kompaktní velikost tak šetří náklady na pronájem místa na střechách a činí je jednoduše montovatelnými na místech, kde nemohou být použity klasické sektorové antény kvůli svému tvaru a velikosti.


    Produkt manažer:

    Jiří Poklop,  +420 380 420 704,  poklop@pcvcomp.cz

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty