Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jiří Poklop

poklop@pcvcomp.cz

RF elements Sektorová Carrier Class anténa, 2.4 GHz, 14 dBi, 2x2 MIMO, 75/100°
 

RF elements Sektorová Carrier Class anténa, 2.4 GHz, 14 dBi, 2x2 MIMO, 75/100°

Sektorová dualpolarizační anténa Sector Carrier Class 2-14 od výrobce RF Elements pracující ve frekvenčním pásmu 2.4 GHz se ziskem 14 dBi a vyzařovacím úhlem 75°-100°. Důležitým prvkem zabudovaným do struktury antény je tzv. Backshield. Backshield je f...Více info

Kód
PV167209
Part No.
SEC-CC-2-14
Výrobce
RF elements
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    Sektorová dualpolarizační anténa Sector Carrier Class 2-14 od výrobce RF Elements pracující ve frekvenčním pásmu 2.4 GHz se ziskem 14 dBi a vyzařovacím úhlem 75°-100°. Důležitým prvkem zabudovaným do struktury antény je tzv. Backshield. Backshield je frekvenční reflektor zabudovaný do struktury antény určený ke zmenšení postraních laloků a zadního záření. V kombinaci s RF Elements stíněnými boxy Backshield výrazně zvyšuje možnost společného nasazení antén na jednom místě bez rizika vzájemného rušení.

    Sektorové antény Carrier Class vyrobené z hliníku a nerezové oceli jsou velmi kompaktní, lehké a velmi odolné vůči okolním vlivům. RF porty jsou chráněné zabezpečenými odnímatelnými ochrannými kryty. Součástí balení je tělo antény, pigtaily, ochranný kryt rádiového zařízení a držák antény.

    Rádiový výkon

    Na rozdíl od většiny konkurenčních výrobků jsou MiMo sektorové antény Carrier Class optimalizované pro vyvážený dualpolarizační výkon. Vyzařovací charakteristiky a zisk H a V anténního systému jsou velmi podobné - to je ta správná podstata MiMo výkonu sektorových antén Carrier Class.

    2x2 / 3x3 MiMo

    Sektorové antény Carrier Class jsou dostupné v 2x2, případně 3x3 MiMo provedení. Sektor CC 2-14 je 2x2 MiMo anténa.

    Lehká a odolná

    Sektorové antény Carrier Class vyrobené z hliníku a nereznoucí oceli jsou kompaktní, lehké a vysoce odolné vůči vlivům okolního prostředí. RF porty jsou chráněné zabezpečenými odnímatenými ochrannými kryty.

    Kompatibilita s rádiovými jednotkami

    Sektorové antény Carrier Class Vám dávají možnost volby při výběru rádiového zařízení. Antény můžete spojit s rádiovými jednotkami:

    • Rocket od UBNT
    • BaseBox od MikroTik
    • ePMP od Cambium Networks
    • outdoor boxy RF Elements

    Vestavěný Rocket kit

    Díky vestavěnému montážnímu systému tzv. rocket kitu je možné na tuto anténu přímo namontovat jakoukoliv jednotku Rocket bez nutnosti instalace dalšího příslušenství. Jednoduše jednotku Rocket zaklapnete a máte hotovo.

    SEC-CC-2-14

    Produkt manažer:

    Jiří Poklop,  +420 380 420 704,  poklop@pcvcomp.cz

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty