Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jiří Poklop

poklop@pcvcomp.cz

RF elements StationBox® XL - 5GHz, 19dBi MIMO + dva MMCX-MMCX-25 pigtaily zdarma!

Speciální nabídka

RF elements StationBox® XL - 5GHz, 19dBi MIMO + dva MMCX-MMCX-25 pigtaily zdarma!

StationBox XL je univerzální venkovní box s integrovanou 5GHz dualpolarizační anténou se ziskem 19dBi ukončenou dvěmi MMCX konektory a s integrovaným všesměrovým držákem, který Vám umožní naklánět zařízení ve všech 3 osách v rozsahu až 50° bez ovlivněn...Více info

Kód
PV083473
Part No.
SBX-XL-5-19
Výrobce
RF elements
Záruka spotřebitel
24 Měsíce
Záruka ostatní
12 Měsíce

    Základní informace

    StationBox XL je univerzální venkovní box s integrovanou 5GHz dualpolarizační anténou se ziskem 19dBi ukončenou dvěmi MMCX konektory a s integrovaným všesměrovým držákem, který Vám umožní naklánět zařízení ve všech 3 osách v rozsahu až 50° bez ovlivnění polarizace.

    StationBox XL můžete využít jako venkovní CPE na střední vzdálenost, případně jako point-to-point řešení na kratší vzdálenost.

    StationBox XL je plně kompatibilní s RouterBOARDy od MikroTiku řady 911, 912, 711, 411 a 433. Instalace RouterBOARDů do StationBoxu XL je jednoduchá, RouterBOARDy sa připevní na instalační desku, která se jednoduchým pohybom zasune, případně vybere ze StationBoxu XL. Činnost LED indikátorů RouterBOARDů můžete sledovat pomocí LED průzorů na zadní straně zařízení.

    StationBox XL byl navrhnutý tak, aby odolal i extrémním povětrnostním vlivům. Zárukou dlouhodobé výdrže boxu je materiál ze kterého je vyrobený: hliník litý pod tlakem a kvalitním UV stabilním ABS plastem.

    Obsah balení

    • StationBox XL
    • (2) stahovací páska
    • Šroubky
    • Držák s plastovým kloubem

    Produkt manažer:

    Jiří Poklop,  +420 380 420 704,  poklop@pcvcomp.cz

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty