Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

SONY PS4 hra WipEout Omega Collection
 

SONY PS4 hra WipEout Omega Collection

Ostré zatáčky, oblouky, ze kterých se dělá nevolno, i prudké srázy – jsi připravený na dechberoucí návrat hry WipEout, která se sem řítí na plný plyn? Omega Collection přináší veškerý obsah her WipEout HD, WipEout HD Fury a WipEout 2048, včetně 26 okru...Více info

Kód
PV221757
Part No.
PS719853763
Výrobce
Sony
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    Ostré zatáčky, oblouky, ze kterých se dělá nevolno, i prudké srázy – jsi připravený na dechberoucí návrat hry WipEout, která se sem řítí na plný plyn? Omega Collection přináší veškerý obsah her WipEout HD, WipEout HD Fury a WipEout 2048, včetně 26 okruhů, které můžeš jet v obou směrech, 46 jedinečných závodních lodí, celé spousty herních režimů a také směsice nových i klasických hudebních skladeb.


    Infolinka pro podporu PlayStation produktů je pro Česko dostupná na pražském telefonním čísle +420 225341407 a emailové adrese podpora@playstation.cz každý den v čase od 11:00 do 20:00.

    Infolinka slouží nejen na technickou podporu všech PlayStation produktů, /PS2, PSP, PS3, PSN/, ale zároveň pro informace ohledně nových produktů, datum uvedení her, servisní podporu a další otázky ohledně PlayStation.



    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář