Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jan Duda

duda@pcvcomp.cz

TrustPort Antivirus 1PC 3 rok
 

TrustPort Antivirus 1PC 3 rok

Kompaktní antivirové řešení je vhodné pro domácnosti a malé kanceláře. Chrání stolní či přenosný počítač na všech vstupních bodech před škodlivými kódy, nevyžádanou poštou a nevhodným obsahem. Je vždy připraveno na aktuální internetové hrozby , automat...Více info

Kód
PV217959
Výrobce
Trustport

    Základní informace

    Kompaktní antivirové řešení je vhodné pro domácnosti a malé kanceláře. Chrání stolní či přenosný počítač na všech vstupních bodech před škodlivými kódy, nevyžádanou poštou a nevhodným obsahem. Je vždy připraveno na aktuální internetové hrozby , automaticky aktualizuje jak svou virovou databázi, tak svou funkcionalitu. Zakládá se na výkonné antivirové technologii se dvěma skenovacími motory.

    Rezidentní ochrana
    Nepřetržitě dohlíží na otvírané a spouštěné soubory. Jestliže v souboru nalezne virus, zabrání jeho spuštění a naloží s ním podle uživatelského nastavení. Může se ho pokusit opravit, přejmenovat ho, přesunout ho do karantény nebo ho nevratně smazat.

    Kontrola na vyžádání
    Umožňuje provést antivirové skenování konkrétních souborů, složek nebo celých disků. Skenování lze spustit jednorázově, podle aktuální potřeby, nebo lze naplánovat opakované skenovací úlohy. Pravidelná kontrola všech dat v počítači dává uživateli jistotu, že učinil maximum pro jejich bezpečí.

    Mail antivirus
    Kontroluje příchozí elektronickou poštu. Případné viry jsou tak zneškodněny ještě před uložením přílohy elektronické zprávy na disk počítače. Podle situace lze skenovat všechny přílohy nebo jen přílohy vybraných formátů.

    Mail antispam
    Zajišťuje likvidaci nevyžádané elektronické pošty. Pracuje se seznamy zakázaných a povolených odesílatelů, provádí ale také heuristickou analýzu obsahu zpráv. Šetří uživateli čas, který by jinak musel trávit manuálním odstraňováním obtěžujícího spamu.

    Web antivirus
    Chrání počítač před škodlivými kódy při surfování na internetu. Detekuje viry nejen v těle otvíraných stránek, ale rovněž ve stahovaných dokumentech.

    Rodičovský zámek
    Třídí otvírané webové stránky do definovaných kategorií nebezpečného a nežádoucího obsahu. Umožňuje blokovat vybrané kategorie, jako je například pornografie nebo násilí, a zabránit tak ohrožení mravní výchovy dětí.

    Sebeobrana antiviru proti malwaru (nové)
    Vlastní systémové soubory antiviru jsou chráněny před pokusem cizí aplikace o jejich změnu. O takovou změnu se může pokusit malware, snažící se maskovat svou přítomnost v počítači.


    Toto je nová licence produktu, pokud chcete prodloužit Vaši stávající licenci zvolte produkt prodloužení nebo nás kontaktujte.

    Produkt manažer:

    Jan Duda,  +420 380 420 700,  duda@pcvcomp.cz

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář