Yealink MVC860 Microsoft Teams videokonferenční systém

Novinka

Yealink MVC860 Microsoft Teams videokonferenční systém

Yealink MVC860 je speciálně navržen pro střední a velké konferenční místnosti. Tato sada obsahuje vysoce výkonný počítač MINI-PC nové generace MCore Pro, dotykový panel MTouch Plus a inteligentní kameru 4K PTZ UVC86. Yealink třetí generace MINI-PC MCor...Více info

Kód
PV398298
Part No.
MVC860-C5-713
Výrobce
Yealink
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
155 453 Kč + 11.00 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
155 453 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
188 111 Kč

    Základní informace

    Yealink MVC860 je speciálně navržen pro střední a velké konferenční místnosti. Tato sada obsahuje vysoce výkonný počítač MINI-PC nové generace MCore Pro, dotykový panel MTouch Plus a inteligentní kameru 4K PTZ UVC86. Yealink třetí generace MINI-PC MCore Pro kombinuje estetiku s praktičností, má tři porty HDMI a je dodáván s EDID, čímž poskytuje flexibilní a spolehlivé řešení pro nasazení v zasedacích místnostech.

    11,6palcový dotykový panel MTouch Plus s úzkým rámečkem je charakteristickým produktem třetí generace společnosti Yealink. MTouch Plus inovativně podporuje více dotykových panelů pro ovládání schůzek najednou, což umožňuje lidem plně ovládat její průběh. Kromě toho podporuje také sdílení obrazovky třetími stranami.

    MVC860-C5-713 je vybaven bezdrátovým pasivním infračerveným (PIR) senzorem pro zasedací místnosti Yealink RoomSensor, který umožňuje funkce jako snímání obsazenosti prostoru, detekci světelných podmínek, měření teploty nebo úrovně vlhkosti.

    Inteligentní kamera Yealink UVC86 PTZ podporuje několik funkcí sledování, například automatické snímání, sledování hovořícího a sledování přednášejícího. Kamera UVC86 podporuje výstup videa 4k a má objektiv s 12násobným optickým zoomem, který poskytuje čistý a neztrátový obraz. Díky přesnému zobrazení každého okamžiku a detailu vám tato kamera poskytne opravdový zážitek z jednání tváří v tvář.

    Tato sada obsahuje dva kabelové mikrofony VCM35 pro snímání zvuku konferenční místnosti.

    Díky reproduktoru MSpeakerII zajistíte své konferenční místnosti kvalitní ozvučení.

    Obsah balení:

    1 x Yealink UVC86 12x optická inteligentní kamera PTZ 4K s dvojitým okem, dálkový ovladač VCR20, napájecí adaptér, držák pro montáž na stěnu a kabel.
    1 x sada Yealink MCore Kit C5 s miniaturním počítačem MCore Pro, senzorem MTouch II a RoomSensor, napájecím adaptérem, kabelem a držákem pro montáž na stěnu
    2 x mikrofonní soustava VCM35
    1 x reproduktor Yealink MSpeaker II, napájecí adaptér a kabel
    1 x přepínač RCH40 PoE pro připojení zvuku, napájecí adaptér a kabel
    1 x WPP30

    V miniaturním počítači je předinstalován operační systém Windows 10 IoT Enterprise a licence, aplikace Microsoft Teams Rooms a také zásuvný modul pro ovládání kamery Yealink.

    .


    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty