Produkt je možno objednat jen jako součást konfigurace

Grandstream GXV3240 SIP video telefon

Grandstream GXV3240 přináší výkonný hlasový, video a multimediální firemní komunikační zážitek, který umožňuje pracovníkům být v kontaktu a mít aktuální informace. Poskytněte uživatelům výhody stolního telefonu a tabletu v jednom hybridním řešení pomoc...Více info

Kód
PV139714
Part No.
GXV3240
Výrobce
Grandstream
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    Grandstream GXV3240  přináší výkonný hlasový, video a multimediální firemní komunikační zážitek, který umožňuje pracovníkům být v kontaktu a mít aktuální informace. Poskytněte uživatelům výhody stolního telefonu a tabletu v jednom hybridním řešení pomocí této intuitivní a přizpůsobitelné multimediální pracovní stanice.

    Produktivita je maximalizována díky šesti SIP účtům, podpoře více platforem pro videokonference, 4,3 palcové dotykové obrazovce a možností integrace aplikací z Google Play obchodu. Zůstaňte produktivní a přizpůsobte svůj telefon přístupem k tisícům aplikací pro Android ™, včetně výkonných aplikací pro firemní produktivitu, jako jsou Skype a Google Hangouts.
    Mezi další funkce patří integrovaná technologie Bluetooth pro spárování náhlavní soupravy a mobilních zařízení pro výměnu kontaktů / kalendáře a přijetí hovorů, gigabitové porty, integrovaná WiFi a další.

    GXV3240 je kromě své hodnoty jako IP hlasového a videotelefonu také skvělým doplňkem jakéhokoli řešení IP dohledu nebo přístupu do dveří. Spárujte jej s Grandstream GDS dveřní telefonem nebo se zařízeními třetích stran, pro otvírání dveří přes SIP nebo s IP kamerou, aby uživatelé mohli ovládat tato zařízení v kanceláři nebo bytě přímo z GXV3240. Z pohledu dohledu může GXV3240 provádět a přijímat SIP videohovory z IP kamer při bezpečnostních alarmech nebo pro kontrolu živého videa z kamery.

    Obsah balení: GXV3240 telefon, sluchátka s kabelem, základní stojan, univerzální napájecí zdroj, síťový kabel, čistící látka na objektiv, příručka pro rychlou instalaci, leták, GPL licence


    Produkt manažer:

    Jan Duda,  +420 380 420 700,  duda@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Adaptér v balení Ano
    Audiokonference 3 cestná konference
    Bezdrát. technologie WiFi, Bluetooth
    Displej typ barevný dotykový
    Dle místa instalace školy, hotely, recepce
    Dle profesí přepojovatelka/asistentka, vrátný
    OS android Ano
    Počet SIP účtů 6
    Podpora videa Ano
    PoE napájení Ano
    Program. tlačítka 6
    Rychlost LAN 10/100/1000 Mbps
    Velikost displeje 4,3"
    Zavěšení na zeď Ano

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty

    Rychlý uživatelský návod
    GXV-3240.pdf
    Rychlý instalační návod CZ
    GXV3240_QIG_CZ.PDF