Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

HAL3000 PowerWork AMD 120 / AMD Ryzen 7 4750G/ 16GB/ 500GB PCIe SSD/ W10

HAL3000 PowerWork AMD 120 je výkonný stolní počítač s technologicky pokročilým procesorem platformy AMD Ryzen™ 7 PRO vhodný pro nasazení v moderním kancelářském prostředí. Sestava zaujme kompaktnějším Micro ATX formátem v kombinaci s hrubým výkonem ...Více info

Kód
PV287375
Part No.
PCHS2450
Výrobce
HAL3000
Záruka
36 Měsíce

    Základní informace

    HAL3000 PowerWork AMD 120 je výkonný stolní počítač s technologicky pokročilým procesorem platformy AMD Ryzen™ 7 PRO vhodný pro nasazení v moderním kancelářském prostředí.

    Sestava zaujme kompaktnějším Micro ATX formátem v kombinaci s hrubým výkonem osmijádrového procesoru AMD Ryzen™ 7 PRO 4750G. Ten pracuje na vysoké frekvenci až 4,4GHz a má schopnost zpracovat 16 vláken současně. Další klíčovou předností je integrovaná grafická karta AMD Radeon, která umožňuje zapojení až 4K@60Hz monitoru přes moderní rozhraní HDMI 2.1 a podporuje zapojení druhého FullHD monitoru pro rozšíření pracovní plochy. Nabídne také dostatek výkonu pro plynulé hraní nenáročných her na střední detaily ve Full HD. Skvělý výpočetní výkon sestavy je podpořen 16GB rychlé 3200MHz DDR4 paměti a ultrarychlým 500GB NVMe SSD diskem pro okamžité reakce systému.

    Sestava s přehledem splňuje nároky moderního kancelářského prostředí a zvládne plynulý chod několika aplikací současně, včetně prohlížeče se stovkou aktivních panelů. K dispozici je široká konektivita, 6x USB 3.0 a 4x USB 2.0 port, pro připojení nejrůznějších periferií i externích disků. Díky osazení moderních komponent a nízké spotřebě je PowerWork AMD 120 tichý a je také ideálním řešením vysoce výkonného multimediálního centra domácnosti. Uživatel má také možnost si počítač široce přizpůsobit pomocí našeho jednoduchého konfigurátoru.

    Procesory AMD Ryzen™ PRO nabízí sadu pokročilých funkcí s důrazem na bezpečnost pro moderní business prostředí. Integrovaný bezpečností procesor spolu s úpravami v architektuře Zen chrání před komplexními bezpečnostními útoky a brání přístupu útočníka k citlivým datům. AMD Memory Guard provádí šifrování systémové paměti v reálném čase pro případ krádeže PC. Procesory také podporují Microsoft Endpoint Manager pro snadnou integraci a správu zařízení. Ekonomicky smýšlející uživatele také potěší až o 40% lepší efektivita v poměru wattů na výkon oproti konkurenčním řešením a s ní spojené snížení nákladů na provoz PC.

    Předností sestavy je firmwarová podpora specifikace Trusted Platform Module (TPM2.0), která umožňuje uživatelům zašifrovat všechna data obsažena na disku počítače a pomůže majitelům snáze vyhovět moderním požadavkům na bezpečnost dat např. v souvislosti s GDPR (General Data Protection Regulation). Šifrování dat je možné aplikovat pomocí softwaru třetích stran, který podporuje TPM2.0. Nejsnazším řešením je využít nástroj BitLocker Drive Encryption, který je součástí operačního systému počítače s edicí Windows 10 Pro nebo Windows 10 Enterprise.

    KONFIGURACE:
    Procesor AMD Ryzen 7 PRO 4750G, až 4,4 GHz
    Chladič CPU SilentiumPC Spartan 4 MAX
    Operační systém Windows 10 Home 64-bit
    Základní deska GIGABYTE B550M DS3H
    Operační paměť Kingston HyperX Fury 16 GB (2x 8 GB) DDR4, 3200 MHz
    Systémový disk SSD Kingston A2000 500GB
    Skříň Sharkoon S1000, černá
    Zdroj SilentiumPC Vero L2 Bronze, 500W
    Klávesnice a myš Genius KB-118 a Genius DX-110, drátový set

    Pro počítače značky HAL3000 je poskytována servisní služba BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000, v rámci níž máte nejen tříletou záruku, ale také jistotu rychlého a pohodlného servisu v případě jakýchkoliv problémů. Stačí jen zavolat na infolinku, nahlásit problém a vše ostatní včetně odvozu, opravy obvykle do 10 dní a zpětného dovozu zajistí servisní tým HAL3000.

    Recovery řešení ECODESIGN Záruka 36 měsíců Lze konfigurovat


    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář