Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

NGS GBX-1500/ Herní set klávesnice s myší a headsetem/ CZ+SK layout

Set NGS GBX-1500 – chopte se gamingu s vervou a stylově Sada NGS GBX-1500 přináší všechny periferie potřebné pro náročný gaming. Myš NGS je vybavena optickým senzorem s nastavitelnou úrovní citlivosti až na 2400 dpi . Díky tomu a 5 tlačítkům m...Více info

Kód
PV330917
Part No.
GBX-1500
Výrobce
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    Set NGS GBX-1500 – chopte se gamingu s vervou a stylově

    Sada NGS GBX-1500 přináší všechny periferie potřebné pro náročný gaming. Myš NGS je vybavena optickým senzorem s nastavitelnou úrovní citlivosti až na 2400 dpi. Díky tomu a 5 tlačítkům máte pod kontrolou každou herní akci. Ergonomický design myši je navržen s ohledem na komfortní a pevné uchopení. Klávesnice NGS s kovovým krytem obsahuje klávesy pro rychlý přístup k aplikacím a využití nejrůznějších zkratek, což oceníte nejenom při hraní, ale také každodenní práci na PC. Plastové nohy vám umožní nastavení výšky a tím docílení polohy pro pohodlné psaní.

    Headset NGS se postará o plnohodnotné vnímání hudby a audia, a to včetně bassů a prostorového zvuku. Součástí je samozřejmě zabudovaný mikrofon pro jasnou a čistou hlasovou komunikaci. Kabel o délce 2.2 metrů vám poskytne potřebnou míru volnosti. Pro připojení slouží standardní 3.5mm jack.

    Set pro hráče obsahující herní klávesnici, myš a headset.

    Designová herní klávesnice zaručuje pohodlné hraní i při náročných bitvách. Kovová konstrukce vykazuje jen tu nejvyšší možnou odolnost a stabilitu. Na výběr je také ze tří stylů barevného podsvícení. Optická herní myš nabízí rozlišení až 2400 dpi, 6 tlačítek a vícebarevné podsvícení. Set dále obsahuje náhlavní headset s 50 mm velkými měniči pro skvělý zvukový přednes. Pohodlné náušníky a polstrovaný hlavový most zajistí dlouhé hodiny hraní či poslechu v nejvyšším komfortu. Zajisté potěší také stylové modré podsvícení, polohovatelný mikrofon či ovládání hlasitosti.

    ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

    Rozhraní: USB
    Barva: šedá - černá

    Klávesnice
    Rozložení kláves: československé
    Multimediální klávesy: ne
    Podsvícení: ano
    Rozměry: 497 x 205 x 39 mm

    Myš
    Typ: optická
    Rozlišení: 1000/ 1200/ 1800/ 2400 dpi
    Počet tlačítek: 6
    Podsvícení: ano
    Rozměry myši: 128 x 71 x 42 mm

    Headset
    Mikrofon: ano
    Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz
    Citlivost: 114 dB
    Impedance: 32 Ohmů
    Konektor: 2x 3,5 mm jack, USB (pro napájení podsvícení)
    Délka kabelu: 2,2 m
    Rozměry: 200 x 180 x 73 mm


    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář