Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jiří Poklop

poklop@pcvcomp.cz

RF elements StationBox® ALU
 

RF elements StationBox® ALU

Kovový outdoor box s krytím IP65 speciálně zkonstruovaný pro instalaci RouterBOARDů RB411, RB433, RB711, RB912, ale i jiných jednotek jako Alix nebo RouterStation, který můžete upevnit na stožár nebo na stěnu . StationBox ALU vyrobený z litého hliníku ...Více info

Kód
PV171485
Part No.
SBX-ALU-6N1E
Výrobce
RF elements
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    Kovový outdoor box s krytím IP65 speciálně zkonstruovaný pro instalaci RouterBOARDů RB411, RB433, RB711, RB912, ale i jiných jednotek jako Alix nebo RouterStation, který můžete upevnit na stožár nebo na stěnu. StationBox ALU vyrobený z litého hliníku a nastříkaný UV odolnou barvou poskytne pro RouterBOARDy bezpečné útočiště před povětrnostními vlivy a hlavně před rádiovým rušením. Vnitřní montážní deska je vyrobená z ABS plastu a disponuje otvory na jednoduchou montáž Vašich WiFi platforem. StationBox ALU má na spodní straně 6 otvorů na konektory typu N a otvor na ethernetový kabel.

    Držák sloužící na upravení StationBox ALU na stožár nebo na stěnu je vyrobený z velmi odolného PA6 plastu. Instalace je jednoduchá a rychlá. Držák kromě pevného uchycení pomáha izolovat box před mechanickými vybracemi od stožáru. Když už máte StationBox ALU na stožáru a potřebujete vyměnit RouterBOARD můžete se plně soutředit na práci - vrchní kryt je přichycený k boxu pevným lankem. StationBox ALU - inovativní produkt do nejhorších podmínek.

    Obsah balení

    • Montážní konzola
    • Základní deska
    • Alen Key 3-5 milimetr
    • (2) kovová stahovací páska
    • (2) stahovací páska
    • Sada šroubů

    Produkt manažer:

    Jiří Poklop,  +420 380 420 704,  poklop@pcvcomp.cz

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty