AVG Internet Security Multi-Device / 10 zařízení na 1 uživatele / el. licence / 1 rok
 

AVG Internet Security Multi-Device / 10 zařízení na 1 uživatele / el. licence / 1 rok

AVG Internet Security Multi-Device Elektronická licence pro 1 uživatele a až 10 různých zařízení. Malware neohrožuje pouze váš počítač, ale také váš osobní život. Hackeři pomocí ransomwaru či špehování přes webové kamery dokážou získat vaše osobn...Více info

Kód
PV284764
Part No.
SWRAVG169
Výrobce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
1 184 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
1 184 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
1 433 Kč

    Základní informace

    AVG Internet Security Multi-Device

    Elektronická licence pro 1 uživatele a až 10 různých zařízení.

    Malware neohrožuje pouze váš počítač, ale také váš osobní život. Hackeři pomocí ransomwaru či špehování přes webové kamery dokážou získat vaše osobní soubory a fotografie nebo dokonce špehovat dění ve vaší domácnosti. AVG Internet Security je nyní k dispozici s funkcemi Ochrana webové kamery a Ochrana před ransomwarem, díky nimž vaše osobní soubory ani vaše soukromí nic neohrozí.

    Ochrana počítače - první obranná linie vašeho počítače
    Náš pokročilý antivirus vyhledává, odstraňuje a zcela blokuje viry, ransomware, spyware, rootkity, trojské koně a jiný zákeřný malware. Pracuje v reálném čase, takže hrozby dokáže zadržet ještě dříve, než vám uškodí. Stejně rychle testuje a chrání také jednotky USB a disky DVD.
    A co je na něm nejlepší? Automaticky aktualizuje vaše zabezpečení, používá pokročilou umělou inteligenci (AI) a testuje v reálném čase, takže umí zastavit i nejnovější hrozby.

    Ochrana na webu a ochrana e-mailu - maximální bezpečnost na internetu
    Váš e-mail nikdy nebyl ve větším bezpečí. Naše technologie E-mailového štítu se zaměřuje na přílohy e-mailů a blokuje hrozby přicházející odkudkoli – od zlomyslných odesílatelů i přátel, kteří malware rozesílají nevědomky.
    Na webu vás chráníme testováním odkazů a stahovaných dat v reálném čase. A můžete si být jistí, že vás ochráníme i před nebezpečnými přístupovými body Wi-Fi. Náš nejlepší software pro ochranu na internetu otestuje vše, na co kliknete, takže veškeré obavy můžete hodit za hlavu.

    Ochrana před útoky hackerů - ochrana před hackery a vyděrači
    Zdokonalený Firewall vám poskytuje naprostou kontrolu nad příchozí a odchozí komunikací vašeho počítače. A ochrana před ransomwarem vám poskytuje dodatečné zabezpečení před stále častějšími ransomwarovými útoky. K vašim soukromým datům, souborům, fotografiím a heslům se nikdo nedostane – hackeři ani ransomware.

    Ochrana soukromí - chraňte se před slídily
    Zabraňte slídilům a podezřelým aplikacím v přístupu k vaší webové kameře, zašifrujte a skryjte ty nejsoukromější fotografie a soubory nebo trvale skartujte dokumenty, které již nepotřebujete.

    Ochrana při placení - nakupujte a používejte internetové bankovnictví bez obav a v bezpečí
    Ať už prohlížíte webové stránky, používáte internetové bankovnictví, nebo nakupujete online, bez této rozšířené ochrany se neobejdete. Blokujeme spam, podvodné zprávy, a dokonce falešné webové stránky. Vaše hesla nebo čísla platebních karet se tak nedostanou do nesprávných rukou.

    Ochrana celé rodiny - chraňte svoji domácnost
    Jedním předplatným ochráníte všechny rodinné počítače – AVG Internet Security si můžete nainstalovat do všech počítačů v domácnosti.

    Včetně mobilního zabezpečení
    Dále vám poskytujeme antivirus pro všechna vaše zařízení s Androidem. Dokážeme zamknout vaše soukromé aplikace a fotografie, pomůžeme vám najít ztracený telefon a zabráníme zlodějům v přístupu k vašim osobním datům.

    ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

    Typ software: Antivirový software

    Počet licencí: 1

    Počet zařízení: 10

    Délka platnosti licence: 1 rok


    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář