Logitech Wireless Desktop MK710, EN
 

Logitech Wireless Desktop MK710, EN

•Životnost baterie klávesnice i myši až tři roky. Díky lepší správě napájení není prakticky třeba měnit baterie.* •Klávesnice obsahuje klávesy Logitech Incurve Keys™ a měkkou opěrku zápěstí. Vyduté klávesy podporují správnou polohu prstů a jejich jemně...Více info

Kód
PV064410
Part No.
920-002440
Výrobce
Logitech
Záruka
60 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
2 404 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
2 404 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
2 909 Kč

    Základní informace

    •Životnost baterie klávesnice i myši až tři roky. Díky lepší správě napájení není prakticky třeba měnit baterie.*
    •Klávesnice obsahuje klávesy Logitech Incurve Keys™ a měkkou opěrku zápěstí. Vyduté klávesy podporují správnou polohu prstů a jejich jemně zaoblené hrany umožní konečkům prstů po celé hodiny plynule přecházet mezi klávesami. Klávesy jsou tak pohodlné, že vás napadne, zda nebyly vyrobeny přímo pro vaše prsty.
    •Velmi rychlý posuv umožňuje rychlé procházení dlouhých dokumentů pomocí kolečka pro posuv, které nevykazuje takřka žádné tření, nebo přepnutí na přesný posuv, který je vhodný k navigaci v seznamech, prezentacích a sbírkách snímků.
    •Panel LCD umožňuje letmým pohledem na ikony získat informace o stavu baterie a funkcích Caps Lock, Scroll Lock a Num Lock, takže při psaní vám nic neunikne.
    •Nepatrný bezdrátový přijímač Logitech Unifying zůstává v notebooku. Při pohybu není třeba přijímač odpojovat, takže si nemusíte dělat starosti s jeho poškozením či ztrátou. Ke stejnému bezdrátovému přijímači můžete navíc snadno přidat další kompatibilní myš, klávesnici nebo numerickou klávesnici.

    Package Content

    Keyboard
    Mouse
    USB 2.4 GHz Unifying receiver
    4 AA alkaline batteries
    CD with software
    User documentation
    3-year guarantee and full product support

    System Requirements

    Windows-based PC
    Windows XP, Windows Vista or Windows 7
    USB port
    CD-ROM drive

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář