NGS SPELL KIT/ Bezdrátový set/ Klávesnice,myš/ USB/ USB-C/ BT/ černá/ CZ+SK layout

NGS SPELL KIT – pracujte pohodlně a bezdrátově každý den Bezdrátová klávesnice a myš NGS SPELL KIT podporuje připojení až k trojici zařízení současně a rychlé přepínání mezi nimi. Díky tomu vám umožní efektivně pracovat a být produktivní napří...Více info

Kód
PV330705
Part No.
SPELLKIT
Výrobce
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
528 Kč + 1.60 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
528 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
641 Kč

    Základní informace

    NGS SPELL KIT – pracujte pohodlně a bezdrátově každý den

    Bezdrátová klávesnice a myš NGS SPELL KIT podporuje připojení až k trojici zařízení současně a rychlé přepínání mezi nimi. Díky tomu vám umožní efektivně pracovat a být produktivní napříč několika přístroji. Nabízí dva kanály pro připojení pomocí Bluetooth 4.0 na vzdálenost až 10 metrů a s funkcí automatické obnovy konektivity a jeden kanál pro USB adaptér (2.4 GHz).

     

    Klávesnice NGS disponuje multimediálními klávesami pro okamžitý přístup k ovládacím prvkům médií. Ergonomický tvar kláves a opěrka dlaní zajistí pohodlné psaní a optimální polohu zápěstí. Potěší také dlouhá životnost až 10 milionů úhozů nebo design odolný proti polití.

    Gumové podložky podpoří stabilní polohu. Bezdrátová myš NGS s gumovou vrstvou po stranách umožňuje pohodlné uchopení. O plynulý pohyb kurzoru se stará výkonný senzor s nastavitelným rozlišením až 2400 dpi. Kovové kolečko je vhodné pro procházení sáhodlouhých dokumentů a internetových stránek, celkem myš nabízí 6 tlačítek pro komplexní ovladatelnost.

     

    Kvalitní bezdrátový set klávesnice a myši pokryje všechny vaše základní kancelářské potřeby. Navíc podporuje připojení až ke třem zařízením současně.

    Klávesnice nabízí standardní rozvržení včetně kláves pro rychlé posouvání v dokumentech a kláves se šipkami plné velikosti pro hraní her. K dispozici jsou i multimediální klávesy pro ztlumení zvuku, otevření webového prohlížeče apod. Špičkové pohodlí při psaní zajišťuje ergonomický tvar kláves a integrovaná opěrka dlaní. Optická myš nabízí 6 tlačítek, rolovací kolečko a nastavitelné rozlišení snímače až 2400 dpi. Klávesnici i myš lze připojit skrze Bluetooth nebo využít USB adaptér a připojení 2,4 GHz. Adaptér je navíc vybaven také konektorem USB typu C.

    Součástí balení jsou čtyři AA baterie.

    ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

    Rozhraní: 2,4 GHz (USB adaptér), Bluetooth 4.0
    Dosah: až 10 m
    Barva: černá - šedá

    Klávesnice
    Rozložení kláves: československé
    Multimediální klávesy: ano
    Podsvícení: ne
    Napájení: 2x AA (součástí balení)
    Rozměry: 445 x 200 x 25 mm
    Hmotnost: 680 g

    Myš
    Typ: optická
    Rozlišení: 1000/ 1600/ 2400 dpi
    Počet tlačítek: 7
    Napájení: 2x AA (součástí balení)
    Rozměry myši: 120 x 80 x 50 mm
    Hmotnost myši: 106 g


    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář