Ruijie RG-NBS3100-8GT2SFP, 10-Port Gigabit Layer 2 Cloud Managed Non-PoE Switch

Výprodej

Ruijie RG-NBS3100-8GT2SFP, 10-Port Gigabit Layer 2 Cloud Managed Non-PoE Switch

Řada řízených switchu Ruijie Real-easy RG-NBS3100 se skládá ze 4 modelů přepínačů navržených pro zákazníky z řad malých a středních podniků, aby vyhovovaly jejich různým síťovým potřebám, včetně základního rozdělení VLAN a pokročilých bezpečnostních fu...Více info

Kód
PV368512
Part No.
RG-NBS3100-8GT2SFP
Výrobce
Ruijie
Záruka
60 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
 
Vaše cena bez DPH a poplatků
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
 

    Základní informace

    Řada řízených switchu Ruijie Real-easy RG-NBS3100 se skládá ze 4 modelů přepínačů navržených pro zákazníky z řad malých a středních podniků, aby vyhovovaly jejich různým síťovým potřebám, včetně základního rozdělení VLAN a pokročilých bezpečnostních funkcí, jako je ACL.

    Modely s příponou -P podporují PoE, což může splnit požadavky PoE bezdrátových přístupových bodů, digitálních fotoaparátů a dalších zařízení v různých scénářích.

    Flexibilní divize VLAN V kancelářské síti, aby se izoloval síťový přístup mezi různými odděleními, aby nedošlo k napadení PC virem na celou síť, je často nutné rozdělit vnitřní síť na VLAN podle oddělení, pater atd., aby se izolovala vysílací doména a zlepšit stabilitu sítě.

    Spravované přepínače Ruijie Real-easy Series poskytují pohodlný a flexibilní způsob rozdělení VLAN, což vám umožní přiřadit porty různým VLAN podle potřeby. Uživatelé v různých sítích VLAN se navzájem neovlivňují, což pro uživatele vytváří stabilnější síť.

    Přepěťová ochrana zajišťující stabilitu produktu Přepěťová ochrana portu 6KV snižuje pravděpodobnost poškození přepětím a zlepšuje stabilitu sítě zákazníka.

    MANET pro přepínače umožňující správu projektů v jednom kroku RG-NBS3100 může získat IP adresu automaticky z brány a připojit se k externí síti bez konfigurace.

    Podporuje také MANET pro přepínače. Uživatelé mohou naskenovat QR kód libovolného přepínače v síti pomocí aplikace Ruijie Cloud a automaticky přidat všechny přepínače v síti do projektu.

    Aplikace Ruijie Cloud / Vzdálená správa cloudové platformy Ruijie RG-NBS3100 podporuje nejen správu webového rozhraní, ale také podporuje vzdálenou správu aplikací Ruijie Cloud a platformy Ruijie Cloud.

    Uživatelé mohou zobrazit stav sítě, upravit konfiguraci a odstraňovat problémy doma.

    Hlavní vlastnosti

    Porty 8 x 10/100/1000Base-T ports, 2 SFP uplink

    Přepínací kapacita 20 Gbps

    Tabulka MAC adres 8000

    Bezvětrákové chlazení

    Rozměry (W x D x H) 260 mm x 120 mm x 43.6 mm

    MTBF > 200,000

    Layer type Layer 2

    Forwarding rate 14.88 Mbps

    Maximální počet VLAN 4094

    Přepetí 6 kV

    Váha (s balením) 1.2 kg

    Záruka 5 let


    Produkt manažer:

    Augustin Uhlíř,  +420773749013,  uhlir@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář