Yealink MeetingBoard 65

Novinka

Yealink MeetingBoard 65

Yealink MeetingBoard 65 pro malé a střední místnosti a kancelář manažera přináší revoluci řešení prostoru pro kooperaci, opravdový all-in-one design, který se hodí do každé zasedacích místností. Technologie umělé inteligence Yealink-Genic Premium Audio...Více info

Kód
PV394122
Part No.
MB65-A001
Výrobce
Yealink
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
118 418 Kč + 250.00 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
118 418 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
143 588 Kč

    Základní informace

    Yealink MeetingBoard 65 pro malé a střední místnosti a kancelář manažera přináší revoluci řešení prostoru pro kooperaci, opravdový all-in-one design, který se hodí do každé zasedacích místností. Technologie umělé inteligence Yealink-Genic Premium Audio Processing a Enhanced AI Video Tracking vám zajistí pohlcující zážitek z meetingu, každého přivede do reality.
    MeetingBoard není jen zařízení pro schůzky – společně s nativní aplikací Microsoft Teams App vám poskytuje plynulé psaní na digitální papír. Můžete se připojit k online schůzce a provádět brainstorming, plánovat projekty, řešit problémy nebo jakékoli jiné aktivity kde využijete služby cloud whiteboard odkudkoli a kdykoli.
    Chytrý Yealink MeetingBoard65 efektivně kombinuje výpočetní jednotku pro 65“ dotykový displej, 4K kameru, pole mikrofonů, reproduktory a vestavěný Microsoft Teams. Operační systém Android 10 a osmijádrový výkonný čipset nabízí maximální výkon. Pouhým připojením napájecího kabelu můžete rychle a snadno sestavit videokonferenci a whiteboard spolupráci. Díky integrované funkci vzdálené správy i pro ty, kteří pracují z domova nebo mimo pracoviště.

    Inteligentní whiteboard pro spolupráci
    MeetingBoard s prostředím Teams přináší bohatou vizuální prezentaci v rozlišení 4K a snadnou navigaci v menu. K dispozici jsou čtyři úrovně vstupního inteligentního rozpoznávání inkoustu, podporován je dotyk špičky pera, navigace prsty, mazání druhým koncem pera a odmítnutí dlaní.
    Je také podporována spolupráce více lidí na jednom boardu, aby jste mohli svobodně tvořit a vyjadřovat se. A co je nejdůležitější, Microsoft Teams whiteboarding je cloudová aplikace, která každému umožní připojit se a spolupracovat na jakémkoli místě, což umožňuje účastníkům efektivně shromažďovat své inovativní nápady.

    Profesionální AI videokonference
    Vestavěná 4K kamera je spárována s obrazovým snímačem, který profesionálně pracuje s ostrosti, podáním barev a zpracováním šumu a poskytuje FHD zážitek z videokonferencí. Dokonalé Ai funkce jako Auto Framing, tracking mluvčího a prezentujícího, obraz v obraze, tracking a další vtáhnou účastníky do pohlcujícího konferenčního prostředí.

    Prémiový plně duplexní konferenční zážitek
    Díky vestavěným 16 MEMS beamforming mikrofonům má MeetingBoard dokonalé možnosti jak potlačovat okolní hluk a dozvuky. Nová generace beamforming algoritmu a vylepšená Ai technologie zpracování zvuku, přináší vysoce kvalitní plně obousměrný hovor, přesnější snímání hlasu do 8 metrů. Stereo mikrofony navíc poskytují prostorové stereo video, jako by všichni účastníci seděli u jednoho stolu.

    Vhodné do všech místností, řešení na jednom místě
    Spolupráce může být snadnější, vytvořte kompletní inteligentní konferenční prostor spárováním MeetingBoard s Yealink Room Panelem, Room senzory a Touch konzolí. Jediným klepnutím bezproblémově přepínáte platformy Windows/Android nebo režimu BYOD, což přináší nezměrné možnosti využití MeetingBoardu. Chcete-li ho použít do střední nebo velké zasedací místnosti, lze MeetingBoard také snadno propojit s odnímatelnou optickou PTZ kamerou, bezdrátovými rozšiřujícími mikrofony a propojit kaskádově dva MeetingBoard displeje.

    Obsah balení
    - 65 palcový all-in-one Collaboration Display, napájecí adaptér, nástěnný držák a kabely
    - 4 x stylus pero


    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Video

    Související dokumenty

    Krátký instalační návod na stěnu
    Yealink%20MeetingBoard_QSG_CZ.pdf
    Krátký instalační návod do stojanu
    Yealink%20MeetingBoard_stojan_QSG_CZ.pdf