Yealink MVC640-C4-000, (kamera UVC84, panel MTouch E2, mini-PC)

Novinka

Yealink MVC640-C4-000, (kamera UVC84, panel MTouch E2, mini-PC)

Yealink MVC640 je speciálně navržen pro střední a velké konferenční místnosti. Tato sada obsahuje vysoce výkonný počítač MINI-PC nové generace MCore Pro, dotykový panel MTouch E2 a inteligentní kameru 4K PTZ UVC84. Yealink třetí generace MINI-PC MCore ...Více info

Kód
PV411396
Part No.
MVC640-C4-000
Výrobce
Yealink
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
88 735 Kč + 11.00 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
88 735 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
107 383 Kč

    Základní informace

    Yealink MVC640 je speciálně navržen pro střední a velké konferenční místnosti. Tato sada obsahuje vysoce výkonný počítač MINI-PC nové generace MCore Pro, dotykový panel MTouch E2 a inteligentní kameru 4K PTZ UVC84. Yealink třetí generace MINI-PC MCore Pro kombinuje estetiku s praktičností, má tři porty HDMI a je dodáván s EDID, čímž poskytuje flexibilní a spolehlivé řešení pro nasazení v zasedacích místnostech.

    Inteligentní kamera Yealink UVC84 PTZ podporuje několik funkcí sledování, například automatické snímání, sledování hovořícího a sledování přednášejícího. Kamera UVC84 podporuje výstup videa 4k a má objektiv s 12násobným optickým zoomem, který poskytuje čistý a neztrátový obraz. Díky přesnému zobrazení každého okamžiku a detailu vám tato kamera poskytne opravdový zážitek z jednání tváří v tvář.

    MTouch E2 je třetí generace konferenčního dotykového panelu Yealink. Jedná se o vylepšení MTouch II. Dotykový panel MTouch E2 je navržen s myšlenkou multifunkčního zařízení typu "vše v jednom" a umožňuje snadno provádět ovládání hovorů, ovládání kamery, sdílení obsahu a další funkce. Panel MTouch E2 má zároveň zabudovaný senzor lidského pohybu, který konferenční systém dokáže automaticky probudit a vy můžete okamžitě zahájit konferenci.

    Obsah balení:
    - 1x kamera UVC84 12X optical USB PTZ 4K, dálkový ovladač VCR20, napájecí adaptér, držák pro montáž na stěnu a kabely;
    - Yealink MCoreKit-C4 (s MCore Pro mini-PC, MTouch E2), napájecím adaptérem, kabely a nástěnným držákem;
    - V počítači mini-PC je předinstalován operační systém Windows 10 IoT Enterprise a licence, aplikace Microsoft Teams Rooms a také zásuvný modul Yealink Camera Control Plug-in;
    - Žádné zvukové zařízení
    - Včetně 2leté záruky na hardware.

     


    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář