Yealink - MVC840-C5-000

Novinka

Yealink - MVC840-C5-000

Systém Yealink MVC840 Microsoft Teams Room, navržený pro střední a velké konferenční místnosti , je balíčkové video řešení s MCore mini-PC, dotykovým panelem MTouch Plus a vysoce výkonnou kamerou 4K UVC84, které přináší vše, co potřebujete k bezproblém...Více info

Kód
PV411398
Part No.
MVC840-C5-000
Výrobce
Yealink
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
103 793 Kč + 11.00 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
103 793 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
125 603 Kč

    Základní informace

    Systém Yealink MVC840 Microsoft Teams Room, navržený pro střední a velké konferenční místnosti, je balíčkové video řešení s MCore mini-PC, dotykovým panelem MTouch Plus a vysoce výkonnou kamerou 4K UVC84, které přináší vše, co potřebujete k bezproblémové a inteligentní interakci, spojení a spolupráci s interními i externími uživateli. Yealink MINI-PC MCore Pro kombinuje estetiku s praktičností, podporuje displej 5k 21:9, má tři porty HDMI a dodává se s EDID, čímž poskytuje flexibilní a spolehlivé řešení nasazení pro konferenční místnosti.

    Yealink UVC84 má objektiv 4K, který podporuje 12násobný optický zoom a 3násobný digitální zoom, široký úhel záběru 80° a náklon, který umožňuje pokrýt každý kout konferenční místnosti. Můžete si vybrat, zda chcete použít kabelové (VCM35, VCM38) nebo bezdrátové (VCM36-W, CPW65) mikrofony pro snímání, adaptivní umístění na pracovní plochu, nasazení na strop a další rozmanité scénáře nasazení v konferenční místnosti. Inteligentní technologie potlačení šumu Yealink dokáže účinně eliminovat rušení a šum v pozadí, takže jasně uslyšíte řeč každého účastníka.

    Zařízení MVC840 podporuje jedinečné řešení pro bezdrátové sdílení obrazovky WPP30.

    MCore Pro zajišťuje stabilitu kabelového připojení a lze dosáhnout nejvhodnějšího nasazení podle uspořádání zasedací místnosti. K propojení televizní oblasti a oblasti konferenčního stolu stačí jeden kabel CAT5e a k dokončení přenosu dat a napájení není zapotřebí žádný další napájecí zdroj ani prodlužovací kabel, což nejen zjednodušuje nasazení, ale také účinně snižuje náklady na nasazení.

    Model MVC840-C5-000 zahrnuje:
    - 1x kamera UVC84 12X optical USB PTZ 4K, dálkový ovladač VCR20, napájecí adaptér, držák pro montáž na stěnu a kabely;
    - Yealink MCoreKit-C5 (s MCore Pro mini-PC, MTouch Plus a RoomSensor), napájecí adaptér, kabely a nástěnný držák;
    - V počítači mini-PC je předinstalován operační systém Windows 10 IoT Enterprise a licence, aplikace Microsoft Teams Rooms a také zásuvný modul Yealink Camera Control;
    - Žádné zvukové zařízení
    - Včetně 2leté záruky na hardware.

     


    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář