Yealink RoomCast

Novinka

Yealink RoomCast

Yealink RoomCast jako bezdrátový prezentační systém umožňující účastníkům přenášet své obrazovky z vlastních zařízení do televizoru prostřednictvím Yealink Wireless Presentation Pod, Miracast, AirPlay a Google Cast a při tom využívat interaktivní funkc...Více info

Kód
PV398297
Part No.
RoomCast
Výrobce
Yealink
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
8 883 Kč + 4.00 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
8 883 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
10 753 Kč

    Základní informace

    Yealink RoomCast jako bezdrátový prezentační systém umožňující účastníkům přenášet své obrazovky z vlastních zařízení do televizoru prostřednictvím Yealink Wireless Presentation Pod, Miracast, AirPlay a Google Cast a při tom využívat interaktivní funkce. To může usnadnit lokální spolupráci v tradičních zasedacích místnostech a zvýšit produktivitu. Kromě svého kompaktního designu a vestavěné Wi-Fi 802.11ac 2x2 MIMO může současně podporovat Wi-Fi režim STA/AP/P2P, je umožněno PoE nebo DC napájení, které si můžete vybrat. To vše dohromady dělá z Yealink RoomCast ideální řešení bezdrátové prezentace v malých a středně velkých zasedacích místnostech nebo multimediálních učebnách.

    Hlavní parametry:
    Dokonale kompatibilní s Windows, Mac, iOS, Android a dalšími operačními systémy, umožňuje bezdrátově odesílat obrazovky pomocí Miracast, AirPlay a Google Cast a Yealink Wireless Presentation Pod a poskytuje funkci interaktivní spolupráce, díky které je bezdrátová prezentace snadná a pohodlná. Také umožňuje Yealink RoomCast zobrazovat účastníkům jasnější obsah, protože podporuje video kodek až 4K/60FPS.
    Yealink RoomCast, podporuje odesílání 4 obrazovek do televizoru, přináší bohatší obsah schůzek a ušetří vám přepínání obrazovek. Kromě toho může poskytovat funkce pro interaktivní spolupráci, jako je virtuální tabule, anotace nebo intuitivní dálkové ovládání, které může integrovat názory účastníků, podporovat interakci a spolupráci mezi účastníky, zlepšovat efektivitu a přinášet kreativitu pro jednání, diskuse nebo brainstorming.
    Jeho kompaktní design a PoE napájení Vám umožní umístit Yealink RoomCast na televizi nebo na pracovní plochu, skrýt všechny kabely a vytvořit čistou zasedací místnost. Zároveň můžete vzdáleně spravovat a diagnostikovat Yealink RoomCast na platformě Yealink Device Management Platform nebo Yealink Workspace Management Platform.

    Obsah balení:
    - Yealink RoomCast
    - Napajecí adaptér
    - 3 metry Ethernet kabelu
    - 1.8 metru HDMI kabelu


    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Adaptér v balení Ano

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Video

    Související dokumenty

    Datasheet
    Datasheet.pdf
    Krátký instalační návod
    Yealink_RoomCast_QSG_CZ.pdf