Yealink WPP20 WiFi dongle pro sdílení prezentace
 

Yealink WPP20 WiFi dongle pro sdílení prezentace

Yealink WPP20 umožňuje bezproblémové a bezdrátové sdílení prezentace jedním kliknutím. WPP20 se připojuje k 5GHz 802.11ac Wi-Fi síti Yealink bez potřeby routeru. Díky vynikající odolnosti proti rušení je bezdrátové sdílení obsahu plynulejší a jednodušš...Více info

Kód
PV286775
Part No.
WPP20
Výrobce
Yealink
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
6 218 Kč + 10.00 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
6 218 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
7 536 Kč

    Základní informace

    Yealink WPP20 umožňuje bezproblémové a bezdrátové sdílení prezentace jedním kliknutím. WPP20 se připojuje k 5GHz 802.11ac Wi-Fi síti Yealink bez potřeby routeru. Díky vynikající odolnosti proti rušení je bezdrátové sdílení obsahu plynulejší a jednodušší než kdy dříve.

    Stačí jednoduše připojte WPP20 k notebooku přes univerzální USB port pro rychlé spojení s videokonferenčním systémem. Uživatelé mohou kliknout na tlačítko a okamžitě zahájit bezdrátové sdílení obsahu bez dalších aplikací nebo softwaru. Bezdrátová konektivita odstraňuje nepořádek v kabeláži v oblasti mezi displejem a konferenčním stolem a snižuje náklady na nasazení. WPP20 umožňuje vícebodové sdílení prezentace ve FHD s nízkou latencí, okamžitá odezva, hladká a snadná prezentace v rozlišení až 1080P@30FPS. Zařízení podporuje až osm připojených zařízení současně a na hlavní obrazovce lze současně zobrazit čtyři streamy.Vestavěný software umožňuje pro asistenty schůzek bohaté funkce, jako je zvaní účastníků a nahrávání konferencí, což zajišťuje plynulé workflow  a efektivní zážitek ze schůzky.

    Yealink WPP20 je kompatibilní s téměř všemi zařízeními. Ať už používáte Windows nebo macOS, sdílení obsahu lze aktivovat okamžitě jediným klepnutím.


    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Adaptér v balení Ne

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty

    Krátký instalační návod
    Yealink_WPP20_QSG_CZ.pdf