ASUS RT-N11P
 

ASUS RT-N11P

Router, přístupový bod a rozšiřovač signálu ASUS RT-N11P; ASUS RT-N11P je energeticky nenáročný Wireless N router s rychlostí až 300 Mb/s a velmi jednoduchou instalací. Pomocí technologie MIMO a dvojice externích antén s vysokým ziskem 5 dBi zajišťuje ...Více info

Kód
PV202774
Part No.
RT-N11P
Výrobce
Asus
Záruka
36 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
363 Kč + 2.00 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
363 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
442 Kč

    Základní informace

    Router, přístupový bod a rozšiřovač signálu ASUS RT-N11P

    ASUS RT-N11P je energeticky nenáročný Wireless N router s rychlostí až 300 Mb/s a velmi jednoduchou instalací. Pomocí technologie MIMO a dvojice externích antén s vysokým ziskem 5 dBi zajišťuje router širší pokrytí a vyšší bezdrátový výkon. Proto je ideální pro streamování HD videa, VoIP nebo hraní on-line her. Díky podpoře pro bezdrátové režimy router, přístupový bod a opakovač nabízí možnost flexibilního využití a je vhodný do velkých prostor.

    Rychlé nastavení

    Jednoduchý průvodce připojením zajišťuje, že veškeré nastavení proběhne bez potíží a bez ohledu na operační systém ve třech jednoduchých krocích.

    Výkonné funkce a jednoduchý management

    S ASUSWRT dashboard rozhraním můžete nastavit, monitorovat a řídit síť na jednom intuitivním místě. Nový dashboard umožňuje spravovat všechny klienty a nastavení prostřednictvím jediného grafického rozhraní.

    Praktické funkce

    Router ASUS RT-N11P umožňuje nastavit až 4 SSID pro flexibilní ovládání přístupu k bezdrátové síti. Máte tak možnost oddělit provoz pro různé účely využití, např. soukromou síť  od sítě pro hosty.

     

    Vysoká míra zabezpečení

    Datové přenosy mohou být pro vyšší bezpečnost šifrovány 64 nebo 128-bitovým WEP kódem, což ovšem není ideální řešení. Proto je k dispozici podpora mnohem bezpečnějších standardů WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise a WPA2-Enterprise a nechybí ani možnost snadného nastavení zabezpečeného připojení pomocí WPS.

    Klíčové vlastnosti

    Router ASUS RT-N11P pracuje v pásmu 2.4 GHz a podporuje rychlost až 300 megabitů za sekundu, přičemž automaticky přepíná na pomalejší rychlosti v závislosti na síle signálu a připojených zařízeních (802.11 b/g/n kompatibilní). Dále nabízí připojení k Ethernet sítím přes konektory RJ-45. Má jeden RJ-45 port WAN s podporou přenosových rychlostí 10/100 Mbps. Zařízení také samozřejmě funguje jako čtyřportový 10/100 Mbps Ethernet switch. Kvalitní pokrytí signálem zajišťuje dvojice externích antén se ziskem 5 dBi.


    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář