Dell redukce DisplayPort (M) na DVI-SL (F)
 

Dell redukce DisplayPort (M) na DVI-SL (F)

Adaptér převádí signály DisplayPort na DVI (Single-Link) Adaptér Dell DisplayPort na DVI (Single-Link) vám umožňuje zobrazování obsahu z libovolného notebooku nebo stolního počítače s videovýstupem DisplayPort (DP) na různých typech zobrazovacích zaří...Více info

Kód
PV164205
Part No.
470-AANH
Výrobce
DELL
Záruka
6 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
284 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
284 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
344 Kč

    Základní informace

    Adaptér převádí signály DisplayPort na DVI (Single-Link)

    Adaptér Dell DisplayPort na DVI (Single-Link) vám umožňuje zobrazování obsahu z libovolného notebooku nebo stolního počítače s videovýstupem DisplayPort (DP) na různých typech zobrazovacích zařízení s konektorem DVI (Single-Link), od monitorů po projektory. Tento uživatelsky příjemný adaptér splňuje specifikace DisplayPort verze 1.1a, podporuje maximální rozlišení 1 920 × 1 200 a přináší kvalitní vizuální zážitky.
    Videoadaptér zajišťuje konektivitu

    Tento videoadaptér umožňuje zobrazení videa z notebooku nebo stolního počítače na monitoru, projektoru nebo televizoru HDTV se vstupem DVI (Single-Link). Pokud má vaše zařízení výstup DP, zajistí tento kompaktní adaptér hladký převod. Díky němu si můžete užívat filmů na domácím projektoru, udělat ze stolního počítače rozšířenou pracovní stanici nebo ve škole i v práci představovat prezentace.

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář