ELITE SCREENS plátno elektrické motorové 120" (305cm)/ 16:9/ 149,6x265,7cm/ case bílý/ 12" drop/ CLR StarBright/ pro US

Elite Screens SKT120XH-CLR-E12 Elektrické motorové plátno série Saker Tab-Tension CLR s úhlopříčkou 120" a bílou hliníkovou konstrukcí. Plátno má zvýšený horní okraj 12" (30,5 cm) a je určeno pro projektory UST (Ultra-Short-Throw) a světlé místnosti...Více info

Kód
PV367116
Part No.
SKT120XH-CLR-E12
Výrobce
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
82 573 Kč + 2.00 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
82 573 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
99 916 Kč

    Základní informace

    Elite Screens SKT120XH-CLR-E12

    Elektrické motorové plátno série Saker Tab-Tension CLR s úhlopříčkou 120" a bílou hliníkovou konstrukcí. Plátno má zvýšený horní okraj 12" (30,5 cm) a je určeno pro projektory UST (Ultra-Short-Throw) a světlé místnosti.
    Dodává se v elektrické "Roll-up" konfiguraci Saker, která je napnutá lanky na bocích pro větší rovinnost. Standardní příslušenství zahrnuje infračervené a radiofrekvenční dálkové ovládání, odnímatelný klávesový spínač a bezdrátovou spoušť projektoru. Port RJ-45 umožňuje integraci řídicího systému třetí strany.
    Součástí je také dvojice plovoucích držáků pro instalaci pod omítku na stěnu/strop a dvojice šroubů s očkem, které se připevňují k horní části krytu pro závěsnou instalaci.

    • Typ CLR (Ceiling Light Rejecting) - Potlačení stropního světla.
    • Pro projektory UST (Ultra-Short-Throw) - Plátno je určeno pro malé prostory, kam nelze umístit standardní projektor s dlouhou projekční vzdáleností.
    • Technologie potlačení okolního světla umožňuje instalaci ve světlých místnostech, jako jsou zasedací místnosti, konferenční místnosti nebo školicí zařízení.
    • Typická matná bílá plátna při takovém jasném osvětlení trpí efektem vymývání osvětlení místnosti, což má za následek mléčný, nevýrazný obraz. Materiál StarBright CLR pohlcuje horní i boční osvětlení a nabízí tak jasný obraz vysoký na kontrast.
    • Plug & Play zapojení - Není nutná instalace pevného kabelu.
    • Tichý provoz synchronního motoru a nízká spotřeba energie.

    ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

    Úhlopříčka: 120"
    Poměr stran: 16:9
    Barva pouzdra/krytu: bílá
    Rozměry plátna: 149,6 x 265,7 cm
    Materiál plátna: CLR StarBright
    Typ plátna: elektrické


    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář