Fanvil X3SG Pro SIP telefon

Fanvil X3SG Pro je základní IP telefon s barevnou obrazovkou. S HD zvukem, 2,8” hlavním barevným displejem, 4 SIP linkami, lokální 6-cestným konferenčním hovorem a dalšími rozšiřujícími funkcemi, jako je EHS náhlavní souprava, poskytuje uživatelů...Více info

Kód
PV361101
Part No.
X3SG Pro
Výrobce
Fanvil
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
1 469 Kč + 3.20 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
1 469 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
1 781 Kč

    Základní informace

    Fanvil X3SG Pro je základní IP telefon s barevnou obrazovkou. S HD zvukem, 2,8” hlavním barevným displejem, 4 SIP linkami, lokální 6-cestným konferenčním hovorem a dalšími rozšiřujícími  funkcemi, jako je EHS náhlavní souprava, poskytuje uživatelům vysoce kvalitní a pohodlný zážitek za dostupnou cenu.
    Díky estetickému designu zděděného od předchozích generací IP telefonů Fanvil je vzhled X3SG Pro elegantní, jednoduchý a stylový. Intuitivní a uživatelsky přívětivé uživatelské rozhraní usnadňuje navigaci a vyžaduje minimální školení.
    X3SG Pro podporuje plný HD audio efekt pomocí vestavěného HD sluchátka, HD reproduktorů a pomocí širokopásmového zvukového kodeku G.722 a Opus. Efektivní technologie ANS (Automatic Noise Suppression) může snížit hluk na pozadí v různých prostředích a poskytnout vám pohodlný komunikační zážitek.
    X3SG Pro podporuje 6-cestné audio konference, organizátor konference může pozvat až 5 účastníků, aby se připojili ke konferenci, což usnadňuje a zefektivňuje spolupráci mezi různými odděleními nebo organizacemi.
    Tlačítka linek lze také upravit jako DSS tlačítka podle požadavků konfigurace. Každé DSS tlačítko může být nastaveno na LINE /BLF/ rychlá volba a lze ho spustit jedním kliknutím.

    X3SG Pro podporuje připojení EHS bezdrátových sluchátek prostřednictvím EHS adaptéru, abyste mohli provádět více věcí najednou a zároveň uskutečňovat audio hovory, což výrazně zvýší efektivitu vaší práce.

    Flexibilní instalace pod úhlem 45° nebo 50° pro stolní scénář nebo montáž na stěnu s použitím nástěnného držáku (není součástí balení), mohou splňovat potřeby různých kancelářských prostředí.

    Hlavní funkce:
    - 4 SIP linky
    - 2,8” dot-matrix barevný displej
    - HD zvuk na hlasitém reproduktoru a sluchátku
    - Podpora 6-cestné audio konference
    - Dva gigabitové porty, integrované PoE


    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Adaptér v balení Ne
    Audiokonference 3 cestná konference
    Bluetooth Ne
    Displej rozlišení 320 x 240
    Displej typ podsvícený, barevný
    Ethernetové porty 2 x RJ45 10/100/1000 Mbps
    Operační systém Linux
    Počet SIP účtů 4
    PoE napájení Ano
    Rychlost LAN 10/100/1000 Mbps
    Wi-Fi Ne
    Zavěšení na zeď Ne

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty