FIBARO FGWPE-102 zásuvka s měřením spotřeby
 

FIBARO FGWPE-102 zásuvka s měřením spotřeby

Zásuvka FIBARO s funkcí měření spotřeby je chytrá, zcela plug & play, maximálně kompaktní a nejdůmyslnější vzdáleně ovládatelná zásuvka. Tato funkčně vyladěná zásuvka může být umístěna kamkoliv, kde potřebujete řídit elektrická zařízení a přitom měří s...Více info

Kód
SH100010
Part No.
FGWPE-102
Výrobce
Myslící dům
Záruka
12 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
1 459 Kč + 1.50 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
1 459 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
1 767 Kč

    Základní informace

    Zásuvka FIBARO s funkcí měření spotřeby je chytrá, zcela plug & play, maximálně kompaktní a nejdůmyslnější vzdáleně ovládatelná zásuvka.
    Tato funkčně vyladěná zásuvka může být umístěna kamkoliv, kde potřebujete řídit elektrická zařízení a přitom měří spotřebu pohodlným a bezpracným způsobem.

    Nevyžaduje žádné nářadí ani odbornou montáž od elektrikáře. Prostě ji vyndejte z krabice, zastrčte ji do elektrické zásuvky a připojte k ní jakýkoliv elektrický spotřebič. Přátelské uživatelské rozhraní zajistí snadné a intuitivní přidání zásuvky do systému FIBARO.

    LED kruh signalizuje okamžitou spotřebu. Vestavěné funkcionality mohou varovat při odpojení spotřebiče, překroční kapacity apod. Programovaný start a vypnutí může být použit k vzdálenému ovládání spotřebičů a zařazení do scén.


    Produkt manažer:

    Jan Duda,  +420 380 420 700,  duda@pcvcomp.cz

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář