Homematic Termostatická hlavice - HmIP-eTRV-2

Termostatická hlavice HmIP-eTRV-2; Bezdrátová programovatelná Termostatická hlavice Homematic IP (HmIP-eTRV-2) s velkým podsvíceným LED displejem představuje inteligentní způsob pro regulaci vytápění a úsporu energií. Změnu teploty lze měnit manuálně, ...Více info

Kód
PV401300
Part No.
HmIP-eTRV-2
Výrobce
Homematic
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
1 314 Kč + 1.50 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
1 314 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
1 592 Kč

    Základní informace

    Termostatická hlavice HmIP-eTRV-2

    Bezdrátová programovatelná Termostatická hlavice Homematic IP (HmIP-eTRV-2) s velkým podsvíceným LED displejem představuje inteligentní způsob pro regulaci vytápění a úsporu energií. Změnu teploty lze měnit manuálně, řídit prostřednictvím některého z nástěnných termostatů Homematic IP nebo vzdáleně ovládat a automatizovat za pomocí mobilní aplikace v kombinaci s Centrální jednotkou (HmIP-HAP).


    Unikátní řešení

    Hi-tech řešení termostatických hlavic Homematic IP spočívá především v unikátním algoritmu a krokovém motorickém ovládacím mechanizmu. Nahrazují běžné termostatické radiátorové hlavice, řídí prostorovou teplotu v místnosti a proces vytápění dle individuálních potřeb, což vede k okamžité úspoře a snížení výdajů na energie až o 30 %.

    Každá hlavice Homematic IP má integrovaný senzor teploty. Až tři nastavitelné profily vytápění: teplota může být regulována v časových intervalech (až 6 topných fází za den s individuálně nastavitelnou teplotou).

    Hlavice mohou pracovat autonomně, ale jsou primárně určeny pro práci v systému chytré domácnosti Homematic IP.


    Systémový provoz

    Systém začne být skutečně důmyslný v kombinaci termostatické hlavice, okenního a dveřního senzoru (např. HmIP-SWDO nebo HmIP-SRH) a Centrální jednotky (HmIP-HAP), kdy je možné naplno využít všechny funkcionality systému včetně inteligentní predikce vytápění pro maximální úsporu energií. V mobilní aplikaci (pro Android a iOS v CZ) lze nastavit až několik teplotních týdenních profilů, různé denní režimy zvyšovaní nebo snižování teploty (na den a místnost) nebo celou řadu pokročilých scénářů.

    Připojení M30 x 1,5mm, otočná, autonomní, podsvícený displej, ovládání prstencem a aplikací, nastavení po 0.5°C krocích, tlačítko v prstenci, adaptér pro ventily Danfoss součástí (RA, RAV, RAVL), SW zámek, ochrana proti zavápnění, 2x AA baterie pro 2 roky provozu.


    Produkt manažer:

    Augustin Uhlíř,  +420773749013,  uhlir@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář