Kensington Dual Wireless Compact Keyboard bezdrátová klávesnice - WW
 

Kensington Dual Wireless Compact Keyboard bezdrátová klávesnice - WW

Duální bezdrátová kompaktní klávesnice Kensington - WW Duální bezdrátová kompaktní klávesnice pro více zařízení vám umožňuje připojit a přepínat mezi až třemi zařízeními současně (počítač, tablet nebo telefon) pomocí Bluetooth (3.0 nebo 5.0) nebo bezdr...Více info

Kód
PV414194
Part No.
K75502WW
Výrobce
Kensington
Záruka
2 Roky
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
744 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
744 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
900 Kč

    Základní informace

    Duální bezdrátová kompaktní klávesnice Kensington - WW Duální bezdrátová kompaktní klávesnice pro více zařízení vám umožňuje připojit a přepínat mezi až třemi zařízeními současně (počítač, tablet nebo telefon) pomocí Bluetooth (3.0 nebo 5.0) nebo bezdrátového připojení 2,4 GHz s frekvencí 128 -bitové šifrování AES. Hladké a citlivé nůžkové klávesy zahrnují multimediální horké klávesy. Kompatibilní s Windows, macOS, iOS a Chrome OS. Indikátor slabé baterie, takže vás nikdy nezaskočí. Součástí jsou dvě AAA baterie. Tříletá záruka.

    Kompaktní design Snadno si ho vezmete kamkoli, skvělé do užších pracovních prostorů. Duální bezdrátové připojení se 128bitovým zabezpečením šifrováním AES Flexibilita Bluetooth (3.0 a 5.0) a 2,4 GHz bezdrátového připojení s vládním šifrováním. Připojte až tři zařízení najednou Přepněte z počítače na tablet na telefon během několika sekund. Kompatibilita Funguje s operačními systémy Windows, Mac, iOS a Chrome. Nůžkové klávesy pro plynulé, citlivé psaní a multimediální horké klávesy pro zkratky k běžným příkazům Indikátor vybité baterie zajišťuje, že vás nikdy nezaskočí Zahrnuje dvě baterie AAA a tříletou záruku Tříletá záruka znamená, že si můžete být jisti, že jste je pokryta společností Kensington.

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář