Logitech Rally Speaker, Reproduktor pro Logitech Rally
 

Logitech Rally Speaker, Reproduktor pro Logitech Rally

Logitech Rally Speaker S tímto reproduktorem doplníte váš stávající konferenční systém Logitech Rally o druhý reproduktor a naplníte tak místnost jasným a zřetelným zvukem. O vysoký výkon se postará 76mm měnič s magnetem . Díky technologii RightSoun...Více info

Kód
PV414552
Part No.
960-001230
Výrobce
Logitech
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
4 820 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
4 820 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
5 832 Kč

    Základní informace

    Logitech Rally Speaker

    S tímto reproduktorem doplníte váš stávající konferenční systém Logitech Rally o druhý reproduktor a naplníte tak místnost jasným a zřetelným zvukem. O vysoký výkon se postará 76mm měnič s magnetem. Díky technologii RightSound, která eliminuje zkreslení, ořezávání a vibrace, bude řeč dobře srozumitelná, a zároveň bude zachována dostatečná úroveň hlasitosti po celé místnosti. Napájení a připojení signálu je realizováno pomocí Mini XLR kabelu. Reproduktor lze umístit na stůl, poličku či skříň, nebo jej lze připevnit na stěnu pomocí montážní sady (není součástí balení).

    Zvuk z přední části místnosti
    S reproduktory Rally v čele místnosti přichází hlas a obraz vždy ze stejného směru, což eliminuje typický problém stolních hlasitých odposlechů, kde se zvuk může šířit i zezadu. Konverzace tak může probíhat přirozeně a realisticky.

    Antivibrační schránka
    Důmyslný tlumicí systém odděluje modul reproduktoru externí schránkou, čímž prakticky eliminuje vibrace přenášející se stěnami, stojánky a stoly. Díky tomu umožňuje vynikající efektivitu funkce potlačení ozvěny stolních mikrofonů Rally.

    Dostatečná hlasitost ve velkých místnostech
    Zvyšte čistotu zvuku a zároveň zachovejte jeho hlasitost na dostatečné úrovni pro všechny osoby v místnosti. Díky použití dvojice reproduktorů namísto jednoho se hlas rovnoměrně šíří po celé místnosti s dostatečnou úrovní hlasitosti.

    Součástí balení je Mini XLR kabel o délce 2,95 m.

    ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

    Určeno pro: systém Logitech Rally s jedním reproduktorem
    Max. počet reproduktorů na systém: 2
    Hlasitost: 95 dB SPL @ 1 W/ 100 dB SPL @ 7,5 W
    Zkreslení: 200–300 Hz <2,5 %, 300–10000 Hz <1 % při 7,5 W
    Rozhraní: 1× mini XLR
    Vzorkovací frekvence: 48 kHz
    Rozměry: 449 × 103 × 80 mm


    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář