Ruijie RG-AirMetro460G, CPE of RG-AirMetro Series Wireless Bridges

Novinka

Ruijie RG-AirMetro460G, CPE of RG-AirMetro Series Wireless Bridges

Představujeme Ruijie RG-AirMetro460G, špičkový CPE z řady RG-AirMetro Wireless Bridges, který je navržen tak, aby splňoval vaše nejnáročnější požadavky na bezdrátové připojení. Tento duální pásmový bezdrátový most s podporou dvou 5 GHz streamů a jednoh...Více info

Kód
PV378115
Part No.
RG-AirMetro460G
Výrobce
Ruijie
Záruka
36 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
 
Vaše cena bez DPH a poplatků
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
 

    Základní informace

    Představujeme Ruijie RG-AirMetro460G, špičkový CPE z řady RG-AirMetro Wireless Bridges, který je navržen tak, aby splňoval vaše nejnáročnější požadavky na bezdrátové připojení. Tento duální pásmový bezdrátový most s podporou dvou 5 GHz streamů a jednoho 2.4 GHz streamu je optimalizován pro vysokorychlostní přenos dat s podporou protokolů 802.11ac/n/a na 5 GHz pásmu a 802.11b/g/n na 2.4 GHz pásmu. Navíc s jedním 1000 Mbps drátovým portem poskytuje RG-AirMetro460G flexibilitu a spolehlivost, které potřebujete pro vaše nejkritičtější aplikace.

    S maximální pracovní vzdáleností PTP až 15 km a funkcí snadného párování PTMP vše za méně než 30 sekund, je RG-AirMetro460G ideální volbou pro rozšířené bezdrátové sítě. Jeho 24 V pasivní PoE (Power over Ethernet) zajišťuje efektivní napájení přes ethernetový kabel, což minimalizuje potřebu dodatečných kabelů a zjednodušuje instalaci.

    Navržen pro extrémní podmínky, RG-AirMetro460G přichází s IP65 certifikací, 6 kV ochranou proti přepětí a ±24 kV ESD ochranou, která zajišťuje jeho spolehlivost i v nejnáročnějších prostředích. Jeho schopnost odolávat větru až do rychlosti 220,32 km/h (137 mph) znamená, že si můžete být jisti, že vaše síť zůstane stabilní a funkční i v extrémních povětrnostních podmínkách.

    Všechny tyto funkce jsou doplněny all-in-one cloudovým managementem, který zjednodušuje celý proces nastavení a správy vaší sítě, čímž ušetříte čas i náklady.

    5 přesvědčivých a persuasivních benefitů produktu:

       Vysoká rychlost a dosah: Díky podpoře dvou 5 GHz streamů a jednoho 2.4 GHz streamu nabízí RG-AirMetro460G vynikající výkon a pokrytí pro vaše bezdrátové potřeby.
       Snadná instalace a správa: S pasivním PoE a cloudovým managementem je nastavení a správa vaší sítě snazší než kdy předtím.
       Odolnost proti extrémním podmínkám: IP65, 6 kV ochrana proti přepětí a ±24 kV ESD ochrana zajišťují spolehlivost zařízení i v náročných prostředích.
       Neuvěřitelná odolnost proti větru: Schopnost odolávat větru až do rychlosti 220,32 km/h zajišťuje, že vaše síť zůstane stabilní i v extrémních povětrnostních podmínkách.
       Flexibilní připojení: S jedním 1000 Mbps drátovým portem a duálním pásmovým bezdrátovým připojením nabízí RG-AirMetro460G rozmanité možnosti pro vaše síťové potřeby.


    Wireless bridge CPE, 5GHz 867Mbps, supports 11ac protocol, IP65, gain up to 23dBi

    Produkt manažer:

    Augustin Uhlíř,  +420773749013,  uhlir@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář