Ruijie RG-ANT20S-90 Sector Antenna of RG-AirMetro Series Wireless Bridges

Novinka

Ruijie RG-ANT20S-90 Sector Antenna of RG-AirMetro Series Wireless Bridges

Představujeme Ruijie RG-ANT20S-90, revoluční sektorovou anténu z řady RG-AirMetro, která je navržena tak, aby zásadně překonala všechny vaše očekávání v oblasti bezdrátového připojení. S touto anténou vstupujete do nové éry konektivity, kde jsou výkonn...Více info

Kód
PV378110
Part No.
RG-ANT20S-90
Výrobce
Ruijie
Záruka
36 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
 
Vaše cena bez DPH a poplatků
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
 

    Základní informace

    Představujeme Ruijie RG-ANT20S-90, revoluční sektorovou anténu z řady RG-AirMetro, která je navržena tak, aby zásadně překonala všechny vaše očekávání v oblasti bezdrátového připojení. S touto anténou vstupujete do nové éry konektivity, kde jsou výkonnost, spolehlivost a jednoduchost správy samozřejmostí.

    Ruijie RG-ANT20S-90 je více než jen anténa; je to klíč k neomezenému připojení. S podporou 90° pokrytí a 5GHz dual-stream 2x2 technologie pro dvouproudové prostorové proudění, tento produkt přináší výjimečnou rychlost a pokrytí pro různorodé scénáře použití. Ať už potřebujete robustní řešení pro venkovní prostředí, nebo hledáte způsob, jak rozšířit svou síť do vzdálených koutů vaší organizace, Ruijie RG-ANT20S-90 je odpovědí.

    Díky hodnocení IP55 je tato anténa navržena tak, aby odolala i těm nejnáročnějším podmínkám. Ať už čelíte prachu, vlhkosti nebo extrémním teplotám, můžete se spolehnout na to, že vaše síť zůstane stabilní a spolehlivá.

    Jednoduchost je klíčem k úspěchu, a proto Ruijie RG-ANT20S-90 integruje všechny aspekty správy vaší sítě do jednoduchého, intuitivního cloudového řízení. Tato all-in-one řešení zjednodušuje uživatelskou cestu a umožňuje vám rychle a efektivně spravovat vaši síť z jakéhokoli místa.

    Pět hlavních důvodů, proč si vybrat Ruijie RG-ANT20S-90:

       Výjimečná rychlost a pokrytí - Užijte si bezkonkurenční rychlost a pokrytí díky 90° pokrytí a 5GHz dual-stream technologii.

       Odolnost proti extrémním podmínkám - S hodnocením IP55 je tato anténa vybavena k odolávání prachu, vlhkosti a extrémním teplotám, což zajišťuje spolehlivost ve všech situacích.

       Snadná správa z jednoho místa - Všechno, co potřebujete k řízení vaší sítě, nyní najdete v jednoduchém cloudovém rozhraní, což značně zjednodušuje správu.

       Flexibilita pro různé scénáře - Ať už potřebujete pokrýt venkovní prostor nebo rozšířit síť v rámci vaší organizace, Ruijie RG-ANT20S-90 se přizpůsobí vašim potřebám.

       Maximalizace vaší investice - Díky své všestrannosti, odolnosti a snadné správě je Ruijie RG-ANT20S-90 investicí, která se vyplatí a podpoří růst vaší organizace.

    Učiňte krok vpřed k lepší konektivitě a objevte, co všechno může Ruijie RG-ANT20S-90 nabídnout vaší organizaci.

    90 ° 5GHz dual-stream 2x2 two-space stream

    Produkt manažer:

    Augustin Uhlíř,  +420773749013,  uhlir@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář