Ruijie RG-NBS3100-24GT4SFP-P, 28-Port Gigabit Layer 2 Cloud Managed PoE Switch

Výprodej

Ruijie RG-NBS3100-24GT4SFP-P, 28-Port Gigabit Layer 2 Cloud Managed PoE Switch

Ruijie Real-easy RG-NBS3100 Série Managed Switch se skládá ze 4 modelů switchů navržených pro malé a střední podniky, aby vyhovovaly jejich různým síťovým potřebám, včetně základní divize VLAN a pokročilých bezpečnostních funkcí, jako je ACL. Modely s ...Více info

Kód
PV368511
Part No.
RG-NBS3100-24GT4SFP-P
Výrobce
Ruijie
Záruka
60 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
 
Vaše cena bez DPH a poplatků
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
 

    Základní informace

    Ruijie Real-easy RG-NBS3100 Série Managed Switch se skládá ze 4 modelů switchů navržených pro malé a střední podniky, aby vyhovovaly jejich různým síťovým potřebám, včetně základní divize VLAN a pokročilých bezpečnostních funkcí, jako je ACL.

    Modely s příponou -P podporují PoE, což může splnit požadavky PoE bezdrátových přístupových bodů, digitálních fotoaparátů a dalších zařízení v různých scénářích. Flexibilní divize VLAN V kancelářské síti, aby bylo možné izolovat síťový přístup mezi různými odděleními, aby nedošlo k napadení PC virem na celou síť, je často nutné rozdělit interní síť na VLAN podle oddělení, pater atd., aby se izolovala vysílací doména a zlepšit stabilitu sítě. Spravované přepínače Ruijie Real-easy Series poskytují pohodlný a flexibilní způsob rozdělení VLAN, což vám umožní přiřadit porty různým VLAN podle potřeby. Uživatelé v různých sítích VLAN se navzájem neovlivňují, což pro uživatele vytváří stabilnější síť. Přepěťová ochrana zajišťující stabilitu produktu The 6KV surge protection of the port reduces the probability of being damaged by surges and improves the customer's network stability. MANET pro switche umožňující správu projektů v jednom kroku RG-NBS3100 může získat IP adresu automaticky z brány a připojit se k externí síti bez konfigurace. Podporuje také MANET pro switche. Uživatelé mohou naskenovat QR kód libovolného přepínače v síti pomocí aplikace Ruijie Cloud a automaticky přidat všechny přepínače v síti do projektu. Aplikace Ruijie Cloud / Vzdálená správa cloudové platformy Ruijie RG-NBS3100 podporuje nejen správu webového rozhraní, ale také podporuje vzdálenou správu aplikací Ruijie Cloud a platformy Ruijie Cloud. Uživatelé mohou zobrazit stav sítě, upravit konfiguraci a odstraňovat problémy doma.

    Hlavní vlastnosti

    28portový gigabitový přepínač PoE spravovaný na 2. vrstvě, 4 SFP uplink

    Kvalita podnikové třídy zajišťuje vysoký výkon

    Rozpoznávání IP kamer, jedinečná hodnota pro CCTV síť

    Více bezpečnostních zásad chrání vaši síť

    Celoživotní správa na Ruijie Cloud kdykoli a kdekoli

    Porty: 24 x 10/100/1000Base-T PoE+ ports, 4 SFP uplink

    Kapacita: 56 Gbps

    Tabulka MAC adres:8000

    Chlazení:Jednoduché proudění zleva doprava

    Rozměry:(W x D x H): 440 mmx 293 mm x 44 mm

    MTBF:> 200,000

    PoE(802.3af)/PoE+(802.3at): 370W

    Forwarding rate: 41.67 Mpps

    Maximální počet VLAN: 4094

    Přepětí: 6 kV

    Váha (s balením)4.5 kg

    Záruka: 5 let


    Produkt manažer:

    Augustin Uhlíř,  +420773749013,  uhlir@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář